Pikapullat 16-20 kpl

Pikapullat ovat hiivattomia ja voit valmistaa ne kätevästi muffinssivuoissa.

100 g voita tai margariinia
1½ dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita Vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl kardemummaa
2 dl maitoa

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, vatkaa sekaan kananmuna. Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Jaa taikina muffinssivuokiin, ripottele pinnalle raesokeria ja paista 225 asteisen uunin keskitasolla 12-15 min.

Mikäli haluat valmistaa pikapullat ilman muffinssivuokia, lisää taikinaan n. 1½ dl jauhoja ja ota lusikan avulla taikinasta nokareita uunipellille leivinpaperin päälle.

Resepti: Arja Savela

Lue myös:

    Uusimmat