Pikamunkit

8 annosta

Ainekset:

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 rkl jauhettua kardemummaa
  • 3 dl maitoa
  • 2 munaa
  • munkkirasvaa paistamiseen
  • sokeria
  • munkkien sokeroimiseen

Valmistusohje:

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja kananmunat ja sekoita tasaiseksi. Ota kahden lusikan avulla taikinasta pieniä nokareita ja tipauta ne kuumaan öljyyn. Öljy on riittävän kuumaa eli 180 asteista, kun tipautat pienen taikinanokareen öljyyn niin öljy alkaa poreilla kevyesti. Jos öljy savuaa, se on liian kuumaa. Paista munkit kullanruskeiksi, noin 5 min. Sokeroi lämpiminä ja tarjoa mahdollisimman tuoreina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja