Pihlajakadun tuhmat tädit -sarjassa Hunks-tähti: "Näin naisten päät saadaan kääntymään salilla"

Näin Hunks-Janne pitää huolta vartalostaan 2:05

Pihlajakadun tuhmat tädit -ohjelman kolmannella kaudella tullaan näkemään myös silmiä hivelevää mieskomeutta, kun sarjaan astelee puutarhurin roolissa Scandinavian Hunkseista tuttu Janne Vaittinen.

Ensimmäistä kertaa puheroolia tekevä Hunks-tanssija Janne Vaittinen kertoo olevansa hyvin kiitollinen roolistaan ja toivoo jatkossa myös lisää vastaavanlaisia työtarjouksia. Ainakin uutuussarjan trailerista päätelleen miehellä tulee olemaan kiihkeä kohtaus yhden sarjan naisnäyttelijän kanssa.

– Sen verran voin sanoa, että minun henkilö osaa ainakin arvostaa naiskauneutta, Vaittinen vihjailee.

Lapsena näyttelemistä harrastanut Vaittinen päätyi Hunkseihin reilu kaksi vuotta sitten silloisen tyttöystävän yllyttämänä. Mies kertoo elävänsä unelmaa.

– Tuntuu todella hyvältä! Voin sanoa, että on käynyt hyvä tuuri. Elämässä on alkanut tapahtua asioita, mistä olen joskus haaveillut. Olen tosi kiitollinen, Vaittinen ylistää.

Treenistä nauttiva mies paljastaa videolla upean Hunks-vartalonsa salaisuuden.

Mies kertoo, miten naisten päät saadaan kääntymään kuntosalilla.

– Kyllä minä sanoisin, että puetaan päälle sellainen valkoinen kireä hihaton paita. Ollaan käyty vähän solariumissa edellisenä päivänä ja sitten vedetään peilin edessä hauiskääntöä hitaasti ja supistaen, Vaittinen avautuu videolla.

Lihaskimpun elämä hymyilee, sillä hän on löytänyt myös hiljattain rinnalleen uuden rakkaan.

– Tässä syksyllä löysin upean naisen, jonka kanssa olen jonkin aikaa seurustellut. Elän todella ihanaa aikaa tällä hetkellä. Hän ei ole julkisuuden henkilö ainakaan vielä, vaittinen kertoo.

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -nettisarjan kaikki jaksot MTV Katsomossa 23.11. klo 00.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat