Uusi Salatut elämät -nettisarja nähdään pian! Luvassa kauhunsekaisia ja kuumottavia käänteitä

Uusi Salatut elämät -nettisarja Pahainpäivä Katsomossa keskiviikkona 24.10. klo 00.00.

Uudessa Pahainpäivä-nettisarjassa joukko pihlajakatulaisia jää jumiin sairaalaan, jossa tapahtuu kummia. Teinit yrittävät paeta ja aikuiset puolestaan kohtaavat omat pelkonsa kauhujen yössä.

Salattuihin elämiin pohjautuvassa nettisarjassa Benjamin (Aaron Bojang), Severi (Roope Puhakka), Nella (Sonja Kasurinen), Viola (Vivi Wahlström) ja Jonne (Kasper Tähkä) murtautuvat autokorjaamolle viettämään hurjaa halloween-iltaa naamiaisasuihin pukeutuneina. Teinit päättävät lähteä ajelulle korjattavana olleella autolla. Samaan aikaan sairaalaan yövuoroon tullut Kalle (Pete Lattu) pelästyy, kun kissa-asuinen Sanni (Kerttu Rissanen) ja Ilja tulevat karkki ja kepponen -kierrokselle.

Hauskanpito keskeytyy, kun Pietari (Miikka Wallin) tuo kolarin ajaneen teiniviisikon sairaalaan. Kallelle selviää, että Nella on tiedottomassa tilassa, samalla kun muut teinit vannovat Pietarille, että Nella muuttui oudoksi ajelulla ja veti yhtäkkiä auton käsijarrusta. Nella herää samalla, kun sairaalan valot sammuvat ja ovet menevät lukkoon.

Halloween-teemainen nettisarja on yhteensä viiden jakson pituinen. Kaikki jaksot ilmestyvät MTV Katsomoon 24.10. Sarja on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja