Mainos

Pietarin kaduilla surumielinen tunnelma – "Tämä on Putinin syytä"

2:27

Kaksi hahmoa seisoskelee mustan Hyundain vieressä ja tutkii kännyköitään.

Denis Jolkin ja Maria Ivashkevits ovat hetki sitten kirjoittaneet Yandex-karttapalveluun kyytitarjouksen, josko joku on jäänyt jumiin Pietarin keskustaan.

– Halusimme jotenkin auttaa, jos joku tällä hetkellä ei vain uskalla mennä metroon tuollaisen jälkeen, Ivashkevits kertoo.

Jolkin meni itse töihin aamulla samalla metrolinjalla, jolla räjähdys tapahtui.

– Tällä ei ole tapahtunut mitään vastaavaa pitkään aikaan. Näytti jo, että tällaiset tapahtumat eivät kosketa meitä, Jolkin sanoo.

Kaksikon kyytiin ei kuitenkaan puolenyön jälkeen ole enää tulijoita. Metro kulkee jälleen normaalisti muutamaa asemaa lukuun ottamatta.

Valtaosa Yandexiin kirjatuista kommenteista on kiitosviestejä kaikille niille, jotka auttoivat päivän aikana liikennekaaoksen keskelle jääneitä pääsemään kotiin. Myös seuraavalle päivälle tarjotaan jo kyytejä.

Kynttilöitä ja kukkia

Parinsadan metrin päässä Jolkinin ja Ivashkevitsin Hyudaista häämöttää Sennajan aukion metroasema, jonka läheisyyteen osa surijoista on kokoontunut.

Toisaalla, Tehnologitsheski Institutin metroasemalla on niin ikään kukkia - siellä myös presidentti Vladimir Putin vieraili myöhään illalla.

Sennajan metron ovelle kertyy koko ajan lisää kukkia ja kynttilöitä.

Vihreätakkinen mies tuhahtaa ohimennen toimittajille "tämä on Putinin syytä". Muutoin paikalle saapuneiden surijat ovat hiljaa.


3:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.