Pientä pintaremonttia: Koti kuin maalaisunelma

Tuusulalaisen Taipaleen perheen omakotitalo koki upean muutoksen Pientä pintaremonttia -ohjelmassa.

Pientä pintaremonttia -ohjelman suunnittelija Sebastian Sandelin laittoi hihat heilumaan Tuusulan Lahelassa, jossa muutoksen kohteena oli 181-neliöinen omakotitalo.

Vahvasti 90-luvun tyyliä edustavassa kodissa riittää hyvin tilaa ja suuret ikkunat luovat näyttävät puitteet asumiselle. Pientä uudistamisen tarvetta löytyi kuitenkin pinnoissa, värimaailmassa ja tilaratkaisuissa.

Suunnitelmassa Sebastianin pyrkimyksenä oli lisätä asunnon viihtyisyyttä ja toimivuutta. Yksinkertaisten ratkaisujen avulla koko asuntoon saatiin pirteämpi ilme.

Keittiötiloissa Sebastian poistatti keittiösaarekkeen yllä olevan vitriinikaapin, joka avasi tilaa. Myös keittiön kaapit vaihdettiin valkoisiin, jolloin koko huoneen ilme raikastui.

Olohuoneen ja ruokailutilan saarniparketti hiottiin kauttaaltaan, joka loi lattioihin uuden, siistimmän ilmeen. Olohuoneen lattialle valittiin käsinsolmittu Kevin-matto rytmittämään istuinryhmän kanssa lattiapinta-alaa ja luotiin yhteneväistä ilmettä toisiinsa sointuvan istuinryhmän avulla.

Asunnon hinta-arvio ennen muutosta oli 470 000 euroa, ja nousi Sebastianin käsittelyn jälkeen 489 000 euroon. Pienen pintaremontin koko muutoksen ja kaikki suunnitelmat löydät

Pientä pintaremonttia tiistaisin 20.00-21.00 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja