Pienin keinoin villiksi viettelijäksi!

Toisinaan tarvitset asuusi vain pieniä parannuksia, joiden avulla voit muuttua tyrmääväksi viettelijäksi. Sekoittele näitä vinkkejä keskenään ja vaatteesi eivät kovin pitkään pysy ylläsi!

1. Investoi mustiin alusvaatteisiin

Tiedät varmaan jo, että pikkumusta on must jokaisen tytön vaatekaapissa. Mutta hanki kaappiisi myös mustat, pitsiset alusvaatteet. Enää ei tarvitse miettiä, mitä pikkumustasi alle puet eikä näitä alusvaatteita tarvitse hävetä!

2. Pue yllesi vaatteet, jotka kutsuvat silittämään

Silkkiä, mokkaa, kashmiria, tekoturkista... Toisin kuin tavalliset puuvillavaatteesi, nämä materiaalit tuntuvat mahtavilta ihoasi vasten ja anelevat hyväilyä. Tässä siis helppo tapa saada miehen kädet vartalollesi.

3. Käytä paloauton punaista

Siihen on syy, miksi stop-merkit ovat punaisia: punainen on hyvin pysäyttävä väri. Laita yllesi punainen mekko, punaiset kengät, mitä tahansa punaista ja olet kuin tulessa!

4. Rajaa silmät

Hieman tuhriintunut, musta eyeliner on yhtä kuin hehkuva seksipommi. Rajaa silmät, katso peiliin. Tuntuuko sinusta, että haluaisit tehdä jotain tuhmaa tänään? Niinpä.

5. Glamouria käsiin

Manikyyrillä saat taiottua käsistäsi viettelyn välineet. Yhtäkkiä jokainen ele, jonka teet, lumoaa: jokainen esine, ihminen tai vartalonosa, jota kosketat, saa aiempaa sensuellimman kosketuksen osakseen.

6. Matkusta tropiikkiin

Aseta hiuksiisi freesia tai jasmiini, ja tunnet olosi seksikkääksi koko päivän. Tuoksuu hyvältä ja näyttää vielä paremmalta.

7. Lisää huulipunaa hänen edessään

Tätä seksikästä liikettä miehet eivät voi vastustaa. Miten he voisivatkaan, kun kiinnität huomion mehukkaisiin huuliisi?

8. Pujauta yllesi jotain mukavaa

Alushameet poistuivat naisten vaatekaapeista jo 1940-luvulla, mutta ne pitäisi tuoda takaisin. Ne tuntuvat mahtavilta vaatteittesi alla. Ja ne myös näyttävät upeilta! Pidä huolta, että se on ensimmäinen asia, jonka hän näkee sinun laittavan yllesi aamulla ja viimeinen, jonka hän näkee sinun ottavan pois yltäsi illalla.

9. Pue yllesi spagettiolkaiminen toppi

Rintaliivit ovat vapaaehtoiset. Katso sitten, kun hän yrittää olla tuijottamatta sinua.

10. Kokeile hänen vaatteitaan

Naisessa, jonka yllä on miesten valkoinen kauluspaita, on sitä jotain. Avonainen paita, jossa vain yksi nappi on kiinni kriittisimmät paikat peittäen, toimii!

11. Yllätä hänet sukkanauhavyöllä

Etkö ole käyttänyt sukkanauhoja häidesi jälkeen? Nyt on aika antaa miehellesi toinen esitys. Kun seuraavan kerran olette ulkona, vie hänen kätensä hameesi alle juuri niin ylhäälle, että hän huomaa yllätyksesi.

12. Käytä eläinkuvioita

Pienikin asuste lisää eläimellisyyttäsi. Kokeile vaikka leopardikuvioista huivia tai seeprakuvioisia stringejä.

13. Käytä karkkikaulanauhaa yhden yön ajan

Saadaksesi hänet näykkimään kerro hänelle, että se on jälkiruoka.

14. Älä kesytä kutrejasi

Jätä hiukset föönaamatta aina silloin tällöin. Hieman sekaiset hiuksesi saattavat lietsoa villiä puoltasi.

15. Käytä korkokenkiä – äläkä mitään muuta

Kun joku ilta riisut vaatteitasi, riisu kaikki paitsi piikkikorkosi. Kävele rennosti ympäriinsä aivan kuin et vain olisi jaksanut potkaista kenkiä jalastasi ja katso, kuinka kauan häneltä kestää syöksyä kimppuusi.

MTV3/Helmi

Lähde: redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat