Pienet rinnat ovat pop - katso kuvat!

Terhakkaat ja pienet rinnat ovat näiden julkkisten ylpeydenaihe. Katso kuvat kaunottarista, jotka eivät ole menneet silikonivillitykseen mukaan.

Luomu ja a-kuppi ovat pop!

Hollywood on täynnä silikonirintoja, mutta nämä tähdet osoittavat omalla esimerkillään, että menestys ei ole rinnanmitalla saavutettavissa.

Alicia Keys, Keira Knightley ja Cameron Diaz eivät koreile suurilla rintavarustuksilla, mutta onnistuvat silti ihastuttamaan punaisilla matolla kerta toisensa jälkeen.

Katso kuvat alta!

Alicia Keys on lahjakas, upeaääninen laululintunen näyttää kauniilta asussa kuin asussa. Myös Tähtien sodasta ja V niin kuin verikosto -elokuvista tuttu näyttelijätär Natalie Portman kuuluu a-kuppikuntaan.

Komediennet Debra Messing ja Kate Hudson ovat upeita ja hurmaavia naisia. Nämä säkenöivät ja vetovoimaiset naiset eivät kaipaa täytettä rinnuksiinsa. Tosin Superficial.com esitti epäilyjä, että Hudson olisi laitattanut pienet implantit vajaa kuukausi sitten.

Näyttelijättäret Keira Knightley sekä Cameron Diaz kuuluvat myös parhaaseen a-luokkaan kuppikokonsakin puolesta. Molemmat ovat keikkuneet seksikkäimpien elokuvatähtien kärkikaartissa erilaisissa äänestyksissä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: WireImage

Lue myös:

    Uusimmat