Pidä huolta henkisestä hyvinvoinnistasi

Oletko väsynyt ja saamaton? Onko vireytesi pohjalukemissa? Depremin on ravintolisä mielialan hyväksi. Se auttaa jaksamaan arjessa ja sopii erityisesti henkilöille, joilla on taipumusta mielialan vaihteluihin tai jotka reagoivat herkästi ympäristön rasittavuuteen.

Henkinen hyvinvointi ja mielenterveys ovat olennainen osa ihmisen psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista kokonaisuutta. Perinteisesti mielenterveys on määritelty kyvyksi rakastaa ja tehdä työtä. Mielenterveyteen liittyy kyky kehittyä henkisesti ja emotionaalisesti, kyky solmia ja ylläpitää ihmissuhteita sekä kyky tuntea empatiaa. Mielenterveys ei ole pysyvä olotila, se voi vaihdella elämäntilanteen mukaan.

Mielenterveyden häiriöistä puhutaan silloin, kun oireet rajoittavat toiminta- ja työkykyä tai osallistumis- ja selviytymismahdollisuuksia. Huono mieliala, alakulo, henkisen vireyden puute, väsyneisyys, haluttomuus, huono unenlaatu ja rauhattomuus ovat yleisiä ja niistä kärsii ajoittain lähes jokainen jossain elämänsä vaiheessa. Niiden laukaisijana saattaa olla voimakas stressitila, raskas menetys tai vaikeat kokemukset menneisyydessä.

Hyvää mielialaa voi ylläpitää kiinnittämällä huomiota siihen, että tekee riittävästi mukavaksi kokemiaan asioita. Tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä sopiva määrä liikuntaa edistävät myös henkistä hyvinvointia. Hyvä mieliala auttaa säilyttämään toimintakyvyn silloinkin, kun elämässä tulee vastoinkäymisiä ja stressaavia tilanteilta.

Depremin hyvän mielialan tueksi

Sahramiuutteella on todettu positiivista vaikutusta mielialaan. Sen tehoaineet, kuten safranaali, tukevat hyvää mielialaa ja auttavat jaksamaan arjen stressaavissa tilanteissa. Depremin-sahramiuutetabletit sisältävät safranaalien suhteen vakioitua sahramiuutetta. Sahramia saadaan käsin poimituista ja puhdistetuista krookuksen emeistä ja yhteen kiloon kuivattua sahramia tarvitaan vähintään 100 000 kpl krookuksia. Sahrami tunnetaankin maailman kalleimpana mausteena.

Sahramiuutteen vaikutus perustuu aivojen välittäjäaineiden noradrenaliinin, dopamiinin ja serotoniinin takaisinoton estoon, jolloin aivoilla on enemmän näitä välittäjäaineita käytettävissään.

Vaikutuksen huomaa useimmiten jo noin viikossa, mutta parhaimman hyödyn saamiseksi on suositeltavaa käyttää tuotetta yhtäjaksoisesti 4-6 viikon ajan.

Depremin-tableteissa sahramiuutteen aktiiviaineet, erityisesti safranaali, ovat tiivistetyssä muodossa. Ne auttavat tasapainottamaan mieltä sekä rauhoittavat ja helpottavat oloa tilanteissa, joissa olo tuntuu epävarmalta ja levottomalta. Depremin soveltuukin erityisesti henkilöille, joilla on taipumusta mielialan vaihteluihin tai jotka reagoivat herkästi ympäristön rasittavuuteen.

Depremin ravintolisän käyttöä ei suositella samanaikaisesti mielialalääkkeiden kanssa, ellei lääkäri sitä suosittele. Käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei suositella, koska riittävää tietoa sahramiuutteen käytöstä raskauden aikana ei ole saatavilla.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Pakkaus: 60 tablettia

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja