Peukut pystyyn! Emil Ruusuvuorelta lupauksia herättävä viesti Davis Cup -välierän aattona

Novak Djokovic hätkähti sinivalkoisesta yleisöstä Malagassa – "En tiennyt, että tällä rannikolla asuu suuri suomalaisyhteisö" 1:18
Novak Djokovic hätkähti sinivalkoisesta yleisöstä Malagassa – "En tiennyt, että tällä rannikolla asuu suuri suomalaisyhteisö"

Suomi kohtaa huomenna Málagassa tenniksen Davis Cupin välierissä Australian. Olkapäävamman vuoksi tiistain Kanada-puolivälierästä sivussa ollut Emil Ruusuvuori saatetaan hyvin nähdä kehissä.

Ruusuvuori loukkasi olkapäätään kaksi viikkoa sitten Helsingin Talissa pelatun ATP-haastajaturnauksen välierän alla. Vaiva äityi niin pahaksi, että Ruusuvuori joutui lopulta luovuttamaan ottelun Intian Sumit Nagalia vastaan toisessa erässä.

ATP-rankingissa sijalla 69 oleva Suomen ykköspelaaja on aina siitä lähtien käynyt taistelua aikaa vastaan, ja jos tiistain Kanada-ottelu tuli vielä liian aikaisin, paluu pelikentälle voi hyvin koittaa jo huomisessa Australia-ottelussa.

Toi treeni antoi paljon uskoa, ja tuntui, että on eri mies kentällä kuin silloin ennen edellistä peliä. Edelleen samat sanat: kaikki tehdään, mutta nyt olen ainakin itse luottavaisemmin mielin, Ruusuvuori sanoi torstain harjoitusten jälkeen MTV Urheilulle.

Suomen ja Australian välinen välieräottelu alkaa perjantaina Suomen aikaa kello 17. Australia on Davis Cupin viimevuotinen finalisti, ja maa on voittanut vuodesta 1900 lähtien pelatun turnauksen peräti 28 kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat