Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Petteri Salomaan kassi:

Julkaistu 22.02.2002 13:20

- kalkkunafile - piparjuuri - valkosipuli-suolakurkkuja - pistaasipähkinöitä - 2 Fazerin Sininen -patukkaa - purjo

Antti Vahteran ja Petteri Salomaan menu:

Stroganoff

150 g kalkkunaa (per hlö) 2 suolakurkkua sipuli 3 rkl ketsuppia 1 rkl vehnäjauhoja 1 dl suolakurkun lientä 1 dl smetanaa mustapippuria myllystä

Suikaloi kalkkunan rintafile ja paista kevyesti pannussa silputun sipulin kanssa. Lisää ketsuppi ja ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kaada sekaan kurkkuliemi. Sekoita ja anna kiehua liedellä muutama minuutti. Lisää kuutioidut suolakurkut sekä smetana ja anna kiehahtaa. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Tarjoile perunamuussin kanssa.

Pistaasilla kuorrutettu kalkkunafile, purjoa ja voikastiketta

150 g kalkkunafilettä (per hlö) 1 rkl pistaasipähkinöitä pala purjoa 1 rkl silputtua persiljaa 1 rkl piparjuurta 1 rkl smetanaa 1 tl Dijon-sinappia mustapippuria suolaa

Ruskista kalkkunan rinta oliiviöljyssä paistinpannussa ja mausta pippurilla. Sekoita murskatut pistaasipähkinät ja silputtu persilja sekä raastettu piparjuuri. Lisää sinappi sekä smetana ja mausta pippurillla. Lisää täyte fileen päälle ja paista 200 asteisessa uunissa 15 min. Leikkaa filee puoliksi tai kolmeen osaan ja tarjoa esikeitettyjen purjojen ja voikastikkeen kanssa.

Suklaamousse

Fazerin Sininen -suklaapatukka 1 dl kermaa 1/2 tl raastettua sitruunan kuorta 1 tl Cointreau-likööriä

Sulata suklaa vesihauteessa, vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vähän jäähtynyt suklaa sekaan. Mausta liköörillä sekä raastetulla sitruunankuorella. Lisää lautaselle vähän raastettua suklaata ja päälle lusikalla suklaamoussetta.

Lisää aiheesta:

Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"Poista tämä reppu heti käytöstä!Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitusKolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:57
    Takaisinvedot

    Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!

  • 14:31
    Asuminen

    Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"

  • 12:28
    Takaisinvedot

    Poista tämä reppu heti käytöstä!

  • 10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 09:15
    Takaisinvedot

    Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitus