Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Petteri Salomaan kassi:

Julkaistu 22.02.2002 13:20

- kalkkunafile - piparjuuri - valkosipuli-suolakurkkuja - pistaasipähkinöitä - 2 Fazerin Sininen -patukkaa - purjo

Antti Vahteran ja Petteri Salomaan menu:

Stroganoff

150 g kalkkunaa (per hlö) 2 suolakurkkua sipuli 3 rkl ketsuppia 1 rkl vehnäjauhoja 1 dl suolakurkun lientä 1 dl smetanaa mustapippuria myllystä

Suikaloi kalkkunan rintafile ja paista kevyesti pannussa silputun sipulin kanssa. Lisää ketsuppi ja ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kaada sekaan kurkkuliemi. Sekoita ja anna kiehua liedellä muutama minuutti. Lisää kuutioidut suolakurkut sekä smetana ja anna kiehahtaa. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Tarjoile perunamuussin kanssa.

Pistaasilla kuorrutettu kalkkunafile, purjoa ja voikastiketta

150 g kalkkunafilettä (per hlö) 1 rkl pistaasipähkinöitä pala purjoa 1 rkl silputtua persiljaa 1 rkl piparjuurta 1 rkl smetanaa 1 tl Dijon-sinappia mustapippuria suolaa

Ruskista kalkkunan rinta oliiviöljyssä paistinpannussa ja mausta pippurilla. Sekoita murskatut pistaasipähkinät ja silputtu persilja sekä raastettu piparjuuri. Lisää sinappi sekä smetana ja mausta pippurillla. Lisää täyte fileen päälle ja paista 200 asteisessa uunissa 15 min. Leikkaa filee puoliksi tai kolmeen osaan ja tarjoa esikeitettyjen purjojen ja voikastikkeen kanssa.

Suklaamousse

Fazerin Sininen -suklaapatukka 1 dl kermaa 1/2 tl raastettua sitruunan kuorta 1 tl Cointreau-likööriä

Sulata suklaa vesihauteessa, vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vähän jäähtynyt suklaa sekaan. Mausta liköörillä sekä raastetulla sitruunankuorella. Lisää lautaselle vähän raastettua suklaata ja päälle lusikalla suklaamoussetta.

Lisää aiheesta:

Ostitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!Etkö meinaa herätä aamuisin? Unilääkäri neuvoo, miten käytät kirkasvalolamppua oikeinTätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupastaMaikkarin juontaja joutui kiperään tilanteeseen – ruotsin lehtori Lötjönen arvioi suorituksenLily Allen julkaisi poikkeuksellisen kostoalbumin – kosto nöyryytyksestä helpottaa, mutta voi mennä yliMiten nukut? Tämä seikka yöllä voi lisätä sydänsairauksien riskiä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:01
    Takaisinvedot

    Ostitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!

  • 09:07
    Väsymys

    Etkö meinaa herätä aamuisin? Unilääkäri neuvoo, miten käytät kirkasvalolamppua oikein

  • 06:39
    Ruoka

    Tätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupasta

  • Eilen21:50
    Viiden jälkeen

    Maikkarin juontaja joutui kiperään tilanteeseen – ruotsin lehtori Lötjönen arvioi suorituksen

  • Eilen20:37
    Ihmissuhteet

    Lily Allen julkaisi poikkeuksellisen kostoalbumin – kosto nöyryytyksestä helpottaa, mutta voi mennä yli