Petteri Nummelin täysin raivona tuomareille: "Toivottavasti eivät vihellä sa***na ainuttakaan peliä enää"

Latvian apuvalmentaja Petteri Nummelin haukkui tuomarityöskentelyn – "Tänään oli aivan paska" 1:38
Petteri Nummelin kävi kovilla kierroksilla C Moren haastattelussa tappiollisen MM-välierän jälkeen.

Jääkiekon MM-välierässä kaikkensa antaneen Latvian apuvalmentaja Petteri Nummelin kävi kovilla kierroksilla ottelun tuomareiden työskentelystä. Jäällä oli toisena päätuomarina suomalainen Mikko Kaukokari.

Latvia johti välierää kahden erän jälkeen sensaatiomaisesti 2-1. Kanada kuitenkin iski päätöserään kolme maalia ja vei finaalipaikan maalein 4-2.

Yllätysjoukkue Latvia sortui ottelussa useisiin ylilyönteihin, joista tuomaristo ei kuitenkaan antanut ainuttakaan ulosajoa. Nummelin oli silti raivona tuomioista.

– Siellä on niitä raitapaitaisia ihmisiä. Toivottavasti ne eivät vihellä saatana ainuttakaan peliä enää tässä turnauksessa, Nummelin sauhusi C Moren tv-haastattelussa.

– Mutta Kanada oli parempi, ei siitä mitään. Kaikilla on huono päivä joskus, hän laukoi.

Kanadan ja Latvian välierässä häikäilemätöntä kalastelua – "Mä häpeän" 1:35
Tästä Tyler Toffolin tilanteesta Nummelin oli erityisen raivoissaan. Vain Latviaa rangaistiin kalastelusta.

Kamppailussa nähtiin myös useampia jäähyjen värittämisiä, joihin C Moren studiossa myös Lasse Kukkonen ja Sami Kapanen ottivat vahvasti kantaa. Nummelin oli kiukkuinen varsinkin Kanadan kapteenin Tyler Toffolin kaatumisesta.

Haastattelussa esitetty arvio rikkonaisesta pelistä sai Nummelinilta kipakan vastauksen.

– Ei se mikään rikkonainen ollut. Meidän olisi pitänyt vain hypätä ja maata siellä jäällä niin kuin vastustaja teki, niin kai niistä jotain jäähyjä olisi annettu.

– Tämmöisiä nämä tuomarit joskus ovat. Ihmisiä nekin vain ovat. Ei niillä aina hyvä päivä ole. Tänään oli aivan paska, Nummelin naurahti.

Lue myös:

    Uusimmat