Pettäjätähden koti vaihtoi omistajaa – täällä salasuhde alkoi

Talo, jossa toimintatähti ja poliitikko Arnold Schwarzenegger ylläpiti salasuhdetta taloudenhoitajaansa, on vihdoin myyty sen oltua kaksi vuotta myynnissä.

Talo, jossa näyttelijä Arnold Schwarzenegger petti vaimoaan taloudenhoitajansa kanssa saattaen tämän raskaaksi, on myyty. Talo ehti olla myyntimarkkinoilla kaksi vuotta ennen onnistuneita kauppoja. Schwarzeneggerin kerrotaan myyneen talon vuonna 2004 5,9 miljoonalla eurolla uudelle omistajalle, joka sai sen nyt myydyksi 9,6 miljoonalla eurolla.

Upeassa kartanossa on liki tuhat neliömetriä, yhdeksän makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Klassisen elegantissa talossa on valkoiset seinät ja marmorilattiat monessa huonessa. Hehtaarin kokoiselta, kauniilta pihamaalta löytyy niin suuri uima-allas, patio kuin tenniskenttäkin.

Vuonna 1982 Välimeren tyyliin rakennettu ja myöhemmin remontoitu talo laitettiin myyntiin vuonna 2011. Se sijaitsee Pacific Palisadessa.

Schwarzenegger ja tämän vaimo Maria Shriver asuivat kartanossa vuodesta 1986 vuoteen 2003. Tänä aikana Schwarzeneggerilla – entisellä Kalifornian kuvernöörillä – oli suhde taloudenhoitajaansa Mildred Baenaan, joka synnytti tähdelle pojan. Salasuhde paljastui vuonna 2011. Schwarzenegger ja Shriver ilmoittivat eroavansa, mutta suhteen lämpenemisestä on huhuttu jo jonkin aikaa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja