Petri Nygård joutuu syksyllä leikkaukseen

Suomen rääväsuisin räppäri joutuu lomien jälkeen jo toistamiseen lääkärin veitsen alle.

Muusikon arkea ja elämää ovat jo pitkään haitanneet toistuvat poskiontelotulehdukset, jotka ovat seurausta jokaisesta pienestä flunssasta ja nuhasta.

Laulamisella toimeentulonsa jo vuosien ajan hankkinut Nygård on joutunut ikävään antibiootti- ja poskiontelokierteeseen, joka ei ole ottanut laantuakseen edes vuosi sitten tehdyn leikkauksen jäljiltä.

– Minulle tehtiin poskionteloiden pallolaajennus jo reilu vuosi sitten, mutta se ei kuitenkaan vienyt vaivaa pois. Lääkäri sanoi tuolloin, että osa joutuu uudestaan leikkaukseen. Minä kuulun siihen porukkaan, räppäri manaa.

Menneen talven aikana Nygård sairasti lukuisia poskiontelotulehduksia ja oli jatkuvalla antibioottikuurilla. Tulehdus tuli aina takaisin, vaikka kierrettä yritettiin lääkityksellä. Muusikon mukaan syynä on mahdollisesti erittäin ahtaat poskiontelokäytävät, joihin tulehdukset tarttuvat muita herkemmin.

– Sain viime kuussa lääkäriltä tiedon, että joudun uudestaan leikkaukseen syksyllä. Ei ole ollut kiva tehdä keikkaa ja hyppiä lavalla, kun räkä valuu pitkin kurkkua ja kuume tulee päälle jokaisesta pikkuflunssasta. Onneksi en ole joutunut kuitenkaan perumaan keikkoja tämän sairastelukierteen takia.

Tällä kertaa Nygårdin poskiontelot leikataan uudella tyylillä, sillä aiempi keino ei tepsinyt.

– Olen kuitenkin tosi onnellinen, että tilanne voidaan saada hallintaan tällä uudella leikkauksella. Nyt pitää vaan laittaa kaikki varpaat ja sormet pystyyn, jotta tämä leikkaus onnistuisi. Haluan saada itseni kuntoon.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat