Petri Nygård hämmentyi Gagan samankaltaisuudesta

Rääväsuu räppäri pitää hänen ja Lady Gagan samantyylistä lavastetta hauskana yhteensattumana.

Lady Gagan Suomeenkin saapuvan Born This Way Ball -kiertueen Bulgarian-konsertissa lavalla nähtiin suomalaisille tuttuja elementtejä, kun Gaga ja tanssijat syntyivät konsertissa lavalle tuodusta jättivaginasta. Samantyylisen elementin ja sisääntulon ovat monet nähneet suomalaisräppäri Petri Nygårdin keikoilla.

Nygårdin keikoilla naisen alapää on ollut lavasteena jo vuodesta 2010, ensin taustalakanana ja sitten kolmiulotteisena. Lavastetta Nygård nimittää Virpiksi.

– Sehän on tähän mennessä ollut kaiken pahan alku, joten kääntyykö tämä nyt Gagan esimerkin myötä niin, että se onkin siistiä? Nygård miettii

Nygårdissa ja Gagassa on yhteistä se, että he molemmat ovat käyttäytymisellään ja esiintymisellään sokeeranneet fanejaan. Nygård ei kuitenkaan usko Gagan saaneen vaikutteita suomalaisräppärin tyylistä. Onhan Gaga tempaissut aiemminkin, esimerkiksi Grammy-gaalaan Gaga saapui sitä varten rakennetussa kohdussa keväällä 2011.

– Huvittaa, että Gagan hahmon verkkosukat ovat kyllä hyvin lähellä mun käyttämää lavastetta. Asento ja jalat ovat hämmentävän samanlaisia, että sillä lailla pistää mietityttämään. Mutta kyllä se aika huvittavaksi menee, jos miettii, että Gaga olisi jostain mun keikoilta nähnyt materiaalia. Sillä nyt ei kuitenkaan ole väliä, kuka on ensimmäisenä käyttänyt vaginaa. Sanoisin että hauska ja hämmentävä yhteensattuma, Nygärd naureskelee.

Räppäri kertoo arvostavansa Gagassa tämän monilahjakkuuttaan ja ahkeruuttaan.

– Gaga on upea artisti, vaikka en mä niin hänen musiikkiaan kuuntele. Arvostan kuitenkin sitä, että Gaga kirjoittaa itse kappaleitaan ja tuottaa niitä niin kuin oikea artisti. Tuskin mikään Britney Spears on itse kirjoittanut yhtään mitään, vaan hyppii keikoilla kuin sätkynukke. Onhan Gagalla hyvä showmeininki keikoilla ja huippuja videoita.

Lopuksi Nygård vitsailee, että hän voisi Gagan keikalle lainata omaa "Virpiään", jottei artistin tarvitsisi Suomeen asti roudata samantyylistä lavastetta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat