Petra Ollin periksiantamattomuus palkittiin loppusekunneilla – "Tällä kertaa tapahtui ihme"

Petra Olli eteni painin MM-finaaliin naisten 65-kiloisten sarjassa kukistamalla Japanin Ayana Gempein 6-6. Olli voitti ottelun korkea-arvoisemman suorituksensa myötä.

Olli aloitti ottelun vahvasti ja nappasi neljä pistettä itselleen ottelun alkuhetkillä. Gempei kuitenkin nousi rinnalle ja ohikin vain 11 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Olli onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun viimeisillä hetkillä ja eteni upeasti MM-finaaliin.

– Minua on aina opetettu niin, että matsi on ohi vasta, kun tuomari viheltää viimeisen kerran. Onhan tuo tosi asia, että ihmeitä pitää tapahtua, kun 11 sekuntia on enää jäljellä. Tällä kertaa tapahtui ihme ja oma liike onnistui. Hyvä näin, Olli kommentoi MTV Sportin haastattelussa.

Ottelussa nähtiin myös ikävän näköinen tilanne, jossa Gempei yritti viedä Ollia pois matolta. Ollin jalka taittui todella häijysti, mutta tilanteesta selvittiin onneksi ilman vammoja.

– Jalka on kyllä kunnossa. Vähän polvessa tuntui, mutta selvittiin ihan säikähdyksellä. Hyvä, että on liikkuvat nivelet, Olli kertaa tilannetta.

Finaalissa Olli saa vastaansa kanadalaisen Danielle Lappagen, jolle Olli hävisi syyskuussa lukemin 3-2. Ollin mukaan finaaliin jäi kuitenkin vielä parannettavaa.

– Petralla jäi petrattavaa. Ei saa jäädä yhtään passiiviseksi finaalissa, Olli ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat