Petipuuhia sovinnoksi vai eron merkeissä? 20 tapaa harrastaa seksiä

Seksi on mahtava tapa pysyä hyvällä tuulella. Seksiä voi harrastaa monella tapaa: joskus heräät täynnä katumusta, toisinaan voit olla aidosti ylpeä tempuistasi pedissä.

Jos seuraavat 20 tapaa harrastaa seksiä eivät ole sinulle vielä tuttuja, nyt on aika hankkia petiin enemmän säpinää.

1. Sovintoseksi

Erittäin klassinen tapa on hypätä sänkyyn suuren riidan jälkeen. Tappelitte siitä, kumpi päästi kissan ulos, mutta nyt kun asia selvisi, haluatte vain repiä vaatteet yltänne. Ei ole olemassa parempaa tapaa saada puhdistettua ilmaa. Jos et ole vielä kokeillut sovintoseksiä, tee se heti.

2. Eroseksi

Suhde on ohi, mutta aina on aikaa vielä viimeiselle vaakamambolle – erityisesti silloin, jos tuleva exäsi taitaa hommat sängyssä. Eroseksi on kuin puhdistusrituaali – ja mukava tapa lopettaa huono suhde.

3. Vihaseksi

Olet vihainen, hän on vihainen, kaikki ovat vihaisia, ja ainoa tapa purkaa kireyttä on mennä sänkyyn harrastamaan kiihkeää seksiä. Seksi on yksi parhaista metodeista stressin purkautumiselle, ja sen sijaan, että rikkoisit lautasia ja kiroilisit, on helpompaa purkautua vanhanaikaiseen tyyliin.

4. Tylsistynyt seksi

Ehkä netti ei toimi tai ilmainen Netflix-jaksonne on loppunut, mutta joka tapauksessa kumpikin teistä on ikävystymässä kuoliaaksi. Olette itse asiassa niin kyllästyneitä, että ainoa tapa kuluttaa aikaa on harrastaa seksiä. Tylsistynyt seksi ei ehkä olekaan syvällisen romanttista tai todella kiihkeää, mutta hei... Kukaan ei valita!

5. Yhden illan seksi

Olet ollut viettämässä iltaa ulkona, ja joku viehättävä ihminen kiinnittää huomiosi. Hän ei ehkä ole ihminen, jonka veisit äitiäsi tapaamaan, mutta ainakin aamuneljän humalaiseen kanssakäymiseen hän sopii täydellisesti. Luonnollisesti aamulla on vähän vaivaannuttavaa, mutta se oli sen arvoista.

6. Kätevä seksi

Hän saattaa olla naapurisi, opiskelukaverisi tai joku, johon törmäät lähikaupassa, mutta joskus kätevyys vain menee kaiken edelle. Joskus sinulla voi olla huono päivä töissä, ja vain tuttujen kasvojen (ja vartalon) näkeminen riittää parantamaan mielialaasi. Ainoa ongelma on se, että törmäät häneen uudelleenkin, joten mieti tarkkaan, mitä puuhaat.

7. Humalainen seksi

Seksi humalassa on vapauttavaa ja liki euforista, joten sen täytyy antaa tapahtua silloin tällöin. Luultavasti se on holtitonta ja outoakin, mutta ketä kiinnostaa? Teillä voi olla vaikeuksia katsoa toisianne silmiin aamulla, mutta suurinta osaa tapahtuneesta ette edes muista.

8. Kotiin lomille -seksi

Olet takaisin entisillä kotikulmillasi, mikä tarkoittaa yhtä asiaa: seksiä ilman ehtoja. Olet vanhempien luona käymässä vain viikon tai viikonlopun, mikä tarkoittaa, että voit antautua kiihkeään suhteeseen sitoutumatta mihinkään pitkäaikaiseen. Pian olet taas kotona mukanasi upeat muistot.

9. Kerran vielä -seksi

Se saattaa olla ex-kumppanisi tai vanha säätösi, mutta aina on aikaa pienelle "jos nyt kerran vielä" -seksille. Sille on luonnollisesti syynsä, miksi pidit häntä seksuaalisesti viehättävänä aiemminkin, ja ehkei himo ole kadonnut mihinkään. Kaikki rakastavat menneiden muistelua, joten miksi taistella vastaan?

10. Vaivaannuttava eka kerta -seksi

Olette käyneet muutamilla treffeillä, ja tulette hyvin toimeen. Lopulta onkin aika mennä sänkyyn ensimmäistä kertaa yhdessä. Usein tämä ensimmäinen kerta on kömpelöä ja hermostunutta. Joskus upeaa, joskus haaleaa, mutta seksi uuden kumppanin kanssa on pakollinen paha. Useimmiten laitat vain sormet ristiin, ja toivot, että hänkin haluaa kokeilla sitä kuitenkin uudelleen.

11. Aamuseksi

Ei ole montaa parempaa asiaa elämässä kuin herätä aamulla ja saada peuhata vällyjen välissä ennen aamukahviakaan. Usein aamuseksi on parasta seksiä: loistava tapa herätä ja aloittaa päivä.

12. Suihkuseksi

Tuhmaa, riskialtista ja ennen kaikkea hauskaa! Suihkuseksi on lottopotti useimmille pariskunnille. Se on mahtava keino pysytellä puhtaana, vaikka mieli on likainen. Suihkuseksi on myös vapauttavaa ja loistava tapa aloittaa tai lopettaa päivä.

13. Toimistoseksi

Seksi työpaikalla on ehdoton tabu, mutta siksi se onkin yksi tuhmimmista – ja eniten euforiaa aiheuttavista – tavoista harrastaa seksiä. Kiinnijäämisen riski tekee touhusta mielettömän kuumaa, ja tieto siitä, että olet sekstaillut työpaikalla, saa työpäivät tuntumaan mukavammilta. Ole kuitenkin varovainen, et halua jättää mitään jälkiä työpäivän jälkeisistä puuhistasi työtovereidesi nuuskittaviksi. Tästä ei saa jäädä kiinni.

14. Viivytysseksi

Sinulla olisi essee kirjoitettavana, mutta sinulla on todella tylsää. Olet jo lukenut päivän uutiset, pelannut useamman erän Angry Birdsia, tehnyt ruokaa viikon tarpeiksi, ja silti haluaisit vain viivytellä ennen työhön paneutumista. Selvästikin seksi on ratkaisu. Älä yritä olla rakentava, vaan heitä vaatteet nurkkaan ja pidä hauskaa samalla, kun yrität livistää tärkeän tehtävän suorittamisesta.

15. "En ole raskaana!" -seksi

Jos olet pelännyt olevasi raskaana, mutta saanut huokaista helpotuksesta, testien näyttäessä muuta, olet taatusti juhlinut asiaankuuluvalla tavalla. Harrastamalla runsaasti suojattua seksiä!

16. "Kämppä tyhjänä" -seksi

Kun olet teini, tyhjä koti toimii esisoittona seksille. Kun olet hieman vanhempi, tyhjä koti antaa mahdollisuuden harrastaa erittäin estotonta ja kovaäänistä seksiä ilman huolta siitä, että jotkut herkät korvat kuulisivat. Yksi parhaista hetkistä harrastaa seksiä on silloin, kun molemmat ovat varmoja siitä, ettei kukaan kuule kiihkeitä huutojanne.

17. Hotelliseksi

Jos olet nähnyt jo sen vaivan, että varaat huoneen hotellista, on vain kohteliasta harrastaa siellä seksiä. Miksi sinua varten muuten vaihdettaisiin puhtaat lakanat joka päivä? Ihmiset, jotka eivät harrasta seksiä hotellissa, menettävät paljon. On jotain mahtavaa, kun voi pistää menemään uudessa paikassa tietäen, että voi käytännössä tehdä mitä tahansa.

18. Painonpudotusseksi

Olitpa sitten mies tai nainen, jos olet pudottanut painoa, ensimmäinen asia, jota haluat tehdä on näyttää uutta kroppaasi kumppanillesi. Tunnet olosi superseksikkääksi, kumppanisi pitää sinua superseksikkäänä, ja 99 prosenttia kerroista seksi on huippua. Kokeile edes!

19. Uudet alusvaatteet -seksi

Jos nainen on käynyt ostamassa uusia alusvaatteita, nehän on pakko testata, eikö vain? Miehille tiedoksi: jos naisella on yhteensopivat alusvaatteet, se et ollut sinä, joka päätti tänään seksistä!2

20. Ulkona on kylmä -seksi

Kun ulkona on kylmä, ei ole parempaa tapaa pysytellä lämpinänä kuin antautua kehonlämmölle. Pieni fyysinen aktiviteetti sängyssä tekee talvisista illoista siedettävämpiä.

Mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta? Katso videolta:

Lähde: Viral Thread

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja