Perussuomalaisten Jenna Simula asteli puhujanpönttöön keskiyöllä ja lausui avustajansa runon – "Lähti pääministerimme Suomesta kuin raketti..."

5:44
Kansanedustaja Jenna Simula lausui keskiyöllä elpymispaketti-runon Snellmannin päivän kunniaksi.

Eduskunnassa keskustelu EU:n elpymispaketista alkoi kello 14 keskiviikkona ja jatkui läpi yön helatorstain aamuun saakka. 

Keskiviikon taittuessa torstaihin perussuomalaisten kansanedustaja Jenna Simula nousi puhujanpönttöön lausuakseen J. V. Snellmannin päivän kunniaksi avustajansa kirjoittaman runon EU:n elpymispaketista.

– Arvoisa puhemies, lähti pääministerimme Suomesta kuin raketti, kun kuuli, on syntymässä elpymispaketti. Sieltä kavereita, mainetta, mammonaa haki, mut unohti, on meillä perustuslaki, Simulan avustajan runo alkaa.

Haluatko nähdä koko runon? Voit katsoa sen artikkelin videolta.

Valtaosin perussuomalaisten voimin 20 tuntia jatkunut keskustelu meni aamulla tauolle perustuslakivaliokunnan kokouksen vuoksi. 

Kokous alkoi kello 10 ja sen on määrä kestää kello 20 asti. Elpymispakettikeskustelun odotetaan jatkuvan tuolloin jälleen.

Kansanedustajilla on laaja puheoikeus, joten periaatteessa keskustelu EU:n elpymispaketista voi jatkua niin pitkään, kuin keskustelua aiheesta riittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja