Perussuomalaisten ex-kansanedustaja Tom Packalén kertoo joutuneensa pahoinpitelyn kohteeksi ravintolassa: "Meni taju saman tien"

Perussuomalaisten entinen kansanedustaja Tom Packalén kertoo joutuneensa pahoinpitelyn kohteeksi viime yönä helsinkiläisessä ravintolassa. Hän työskentelee nyt poliisina.

Packalénin mukaan hän oli viettämässä iltaa ravintola Teatterin vip-tiloissa, kun yksi tai useampi ihminen löi häntä.

– Minulla meni taju saman tien. Silminnäkijöiden mukaan minua oli vielä potkittu, kun olin maassa, Packalén sanoo.

– Itse en lyönyt, enkä edes ehtinyt tajuta, että minua lyödään. Lyöjiä oli todennäköisesti useampi, näin olen kuullut.

Poliisit tulivat Packalénin mukaan paikalle, ja hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Tänään iltapäivällä hän oli jo päässyt kotiin.

– Minulla on noin viiden sentin haava päässä ja tikkejä. Leukaan ja silmäkulmaan tuli myös osumaa, Packalén sanoo.

Poliisi tutkii Packalénin mukaan tapausta. Hän itse ei osaa sanoa, otettiinko epäiltyjä tekijöitä kiinni heti tapahtumapaikalla.

Helsingin poliisin johtokeskuksesta vahvistetaan, että poliisi on saanut ilmoituksen pahoinpitelystä sunnuntaina aamuyöstä ravintola Teatterista. Poliisi oli käynyt paikalla ja tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus. Poliisi ei tässä vaiheessa voi kertoa enempää yksityiskohtia, eikä esimerkiksi vahvista pahoinpitelyn uhrin nimeä, johtokeskuksesta kerrottiin.

Packalén uskoo tapauksen liittyvän siihen, että hän on poliisi

Packalén uskoo tietävänsä häntä lyöneen henkilön, mutta ei kuitenkaan tajun menettämisen takia ole aivan varma, kuka häntä löi. Tapahtumapaikalla olleessa seurueessa oli Packalénin mukaan häntä aikaisemmin lyönyt henkilö.

– Jonkin aikaa sitten Helsingin yöelämässä oli vastaavanlainen tilanne, jossa tämä luultavasti sama kyseinen henkilö sanoi minulle, että vitun kyttä ja löi.

Isku ei kuitenkaan tuollon osunut Packalénin mukaan kunnolla. Hän ei kertomansa mukaan tunne kyseistä henkilöä eikä tiedä, mistä mahdollinen vihamielisyys johtuu.

Packalén kertoo uskovansa tapauksen liittyvän siihen, että hän työskentelee poliisina, eikä niinkään hänen poliittiseen uraansa. Packalén toimi perussuomalaisten kansanedustajana vuodesta 2011 alkaen, mutta putosi eduskunnasta tämän kevään eduskuntavaaleissa. Tällä hetkellä Packalén toimii komisariona ja tutkinnanjohtajana Helsingin rikospoliisissa sekä Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Packalénin mukaan poliiseihin heidän vapaa-ajallaan kohdistuvat pahoinpitelyt ovat kuitenkin hyvin harvinaisia.

Lue myös:

    Uusimmat