Mainos

Perkkaan kappeli yritettiin taas polttaa Espoossa

Perkkaan kappeli yritettiin polttaa juhannusyönä Espoossa. Yritys ei ole ensimmäinen, sillä Leppävaarassa sijaitseva kappeli yritettiin polttaa myös touko-kesäkuun vaihteessa. Poliisi ei vielä osaa sanoa, liittyvätkö teot toisiinsa.

- Se on asia, mitä tutkitaan. Vielä ei tiedetä, mikä liittymäpinta teoilla toisiinsa on, sanoo komisario Jyrki Kallio Länsi-Uudenmaan poliisista.

Poliisi on ottanut kiinni yhden teosta epäillyn, mutta häntä ei ole vielä ehditty kuulla. Kallion mukaan kuulusteltava on noin 20-vuotias paikkakuntalainen mies. Tekoa tutkitaan törkeän tuhotyön yrityksenä.

Pelastuslaitos sai automaattihälytyksen palosta aamulla noin puoli kuuden aikaan. Sen saapuessa palopaikalle oli palopesäkkeitä sekä etuovella että takaovella. Lisäksi useita ikkunoita oli lyöty rikki.

Pelastuslaitos sai palon sammutettua parissa minuutissa, eikä siitä ehtinyt koitua suuria aineellisia vahinkoja. Pelastuslaitoksen arvio kokonaisvahingoista on noin 3 000 euroa.

Vuonna 1929 valmistunut Perkkaan kappeli toimi Leppävaaran kirkkona 50 vuotta. Se on suosittu vihki- ja kastetilaisuuksien pitopaikka.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.