Perheen harras toive toteutui – syöpään kuollut poika pääsi mukaan hääkuvaan

Perheen hääkuva muuttui entistäkin täydellisemmäksi, kun mukaan pääsi myös perheen syöpään kuollut poika. 

Hääpäivä on monille yksi onnellisemmista hetkistä elämässä, ja hääkuvan pitäisi toimia muistona tästä ikimuistoisesta juhlasta.

Valitettavasti kaikki ei aina ole niin yksinkertaista. Anna Bozeman ja hänen uusi miehensä Travis Thompson viettivät onnellista hääpäiväänsä, mutta mukana oli myös surua. Annan poika, Lake, kuoli kuusi kuukautta aikaisemmin leukemian uuvuttamana.

"Tarvitsin tätä valokuvaa" 

Vaikka häät olivat kauniit ja mukana olivat myös pariskunnan kaksi muuta lasta, morsian tunsi jotain puuttuvan.  

– Vaikka tunsin itseni todella onnelliseksi, oli melkein sietämätön ajatus ottaa hääkuva ilman häntä, Anna kirjoitti Facebookissa.

Perhe tiesi, ettei hääkuva tuntuisi täydeltä ilman heidän kuollutta poikaansa Lakea. Thompson pyysi häävalokuvaukseen erikoistunutta liikettä, Brandy Angel of Brandy Angel Photographya, löytämään tavan saada mukaan kuvaan myös heidän rakas poikansa.

Perheen toive toteutui, sillä valokuvaaja muokkasi kuvan kuollesta pojasta osaksi perheen hääkuvaa. Lake-pojan hahmo näkyy haaleana perheen rinnalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebook-sivu kuolleen pojan kunniaksi 

Tuloksena oli upea hääkuva, joka muutti heidän ikimuistoisen päivänsä entistäkin täydellisemmäksi.

– Tarvitsin tätä kuvaa enemmän kuin kukaan koskaan. Tämä on perheeni ja tulemme olemaan yhdessä aina, Bozeman kirjoittaa.

Thompson ylläpitää kuolleen poikansa kunniaksi Facebook-sivua, jossa hän haluaa levittää tietoisuuttaa lasten syövistä. Myös valokuvaliike on lähtenyt mukaan kampanjoimaan lastentautien puolesta. 

Tapaus ei ole ainoa, jossa kuollut perheenjäsen on läsnä valokuvssa.


Lähde: Hlntv

Lue myös:

    Uusimmat