Pep Guardiola vetäisi nuoren ässän hihasta – Juventuksella yksi paha menetys

Mestarien liiga palaa tänään kehiin pitkän koronatauon jäljiltä. Manchesterissa Pep Guardiolan luotsaama City on etulyöntiasemassa Real Madridia vastaan. Torinossa Juventus pyrkii kirimään Lyonin rinnalle ja ohi.

Mestarien liigan loppuhuipennus alkaa niillä neljännesvälierien otteluilla, joita ei ehditty pelata ennen koronaviruspandemian puhkeamista.

Manchesterissa City lähtee toiseen osaotteluun 2-1-johtoasemasta. Cityn manageri Pep Guardiola vetää yhden ässän hihasta ratkaisevaan otteluun. Guardiola ottaa avaukseen nuoren Phil Fodenin (20 vuotta), muun muassa taiturimaisten Riyad Mahrezin ja Bernando Silvan sijaan.

Guardiolan Cityltä puuttuu yksi tärkeä lenkki: kärkihyökkääjä Sergio Aguero, joka ei ole toipunut pelikuntoon loukkaantumisen jäljiltä.

Zinedine Zidanen Real Madrid lähtee toiseen osaotteluun varsin odotetulla kokoonpanolla. Nimilistasta puuttuvat Sergio Ramos ja Gareth Bale, joista Ramos on sivussa pelikiellon takia. Bale puolestaan jäi kokonaan pois Manchesterin reissulta, kun hän ei uskonut saavansa peliaikaa Zidanelta.

Torinossa Juventus lähtee toiseen osaotteluun taka-ajajana. Lyon voitti avaustaiston lukemin 1-0.

Juventus kokee yhden tuntuvan menetyksen perjantain ottelun alla, sillä tähtihyökkääjä Paulo Dybala ei ole aloituskokoonpanon kunnossa. Dybala jää vaihtopenkille kirin alla.

Mestarien liiga, neljännesvälierät

Kello 22.00
Manchester City – Real Madrid (2-1), C More Sport 1 & cmore.fi
Juventus – Lyon (0-1), C More Sport 2 & cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat