Onko Real Madrid liian kovassa paikassa Mestarien liigassa? – "Se on pakkomielle hänelle"

Mestarien liigan loppuhuipennus käynnistyy ratkaisevilla neljännesvälierillä – C Moren asiantuntijat kertovat, mitä otteluista voi odottaa 6:19
Mestarien liigan loppuhuipennus käynnistyy ratkaisevilla neljännesvälierillä – C Moren asiantuntijat kertovat, mitä otteluista voi odottaa

Jalkapallon Mestarien liiga palaa tänään kehiin pitkän koronatauon jäljiltä. Panokset ovat heti valtavat. Manchesterissa Real Madrid yrittää vielä haastaa Cityn. Torinossa Juventus yrittää kiriä Lyonin rinnalle.

Illan herkkupalana toimii kahden jalkapallojätin, Real Madridin ja Manchester Cityn toinen osaottelu.

City lähtee tähän etulyöntiasemasta. 

– He hakivat 1-2-vierasvoiton Bernabeulta, ja Realin elintärkeä pelaaja Sergio Ramos on sivussa. Jotenkin tuntuu, että vaakakuppi kääntyy Citylle, C Moren jalkapalloasiantuntija Mika Väyrynen pohtii.

Ramos sai neljännesvälierien avausottelussa suoran punaisen kortin. Tämän myötä hän missaa tämän päivän toisen osaottelun.

Ramos kuitenkin matkusti Realin mukana Manchesteriin, ollen joukkueen tukena ison ottelun alla.

– Real marssi koronatauon jälkeen voitosta voittoon La Ligassa. Heidän puolustus toimi, mutta yleensä heille riitti yksi maali voittoon. Nyt ei riitä enää 0-0 tai 1-0. Vähintään kaksi pitäisi tehdä, jotta he voivat mennä jatkoon. Kyllä tämä nyt menee vähän Cityn pussiin, C Moren toinen jalkapalloasiantuntija Petri Pasanen miettii.

Oma mielenkiinto liittyy myös Cityn lähestymiskulmaan. Englantilainen jättiseura on ollut Valioliigassa kärkikastia Pep Guardiolan vuosien aikana.

Euroopassa menestys on kuitenkin kiertänyt Cityä.

– Paineet ovat kovat. Tiedetään, että Guardiola hommattiin hoitamaan nimenomaan iso kannu sinne. Se on pakkomielle hänelle, Väyrynen sanoo.

– Tuo asetelma tulee varmasti näkymään illan ottelussa, Väyrynen jatkaa.

C Moren jalkapallostudio alkaa C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa kello 21.00. Manchester City – Real Madrid -ottelu näkyy samalta kanavalta kello 21.55 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat