Penélope Cruzin elämän miehet

Penélope Cruz on yksi Espanjan menestyneimmistä näyttelijöistä. Säkenöivän ulkonäön ja nousujohteisen uran lisäksi monet kadehtivat espanjatarta vielä kolmannenkin syyn takia: nainen on ehtinyt deitata monia Hollywoodin halutuimpia miehiä.

Hollywoodin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Penélope Cruz on saavuttanut urallaan monia merkkipaaluja. Hänen ansioluettelostaan löytyy monia menestyksekkäitä elokuvia, kuten Vanilla Sky, Kapteeni Corellin mandoliini, Sahara ja Vicky Christina Barcelona, josta hän pokkasi parhaan naissivuosan Oscarin. Viimeisin kassamenestys oli Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä, jossa Cruz näytteli Johnny Deppin rinnalla elokuvassa.

Vaikka työ on pitänyt Cruzin kiireisenä, on nainen ehtinyt tapailla monia kuumia Hollywood-miehiä. Katso, keiden käsipuolessa Cruz on viihtynyt!

Tom Cruise

Cruzin ja Tom Cruisen rakkaus leimahti Vanilla Sky -elokuvan kuvauksissa. Cruzin mukaan pariskunnan suhde ei kuitenkaan edennyt vielä tuolloin, sillä Cruise oli naimisissa Nicole Kidmanin kanssa.

Pariskunta ehti seurustella kolme vuotta, kunnes lopulta erosivat alkuvuodesta 2004. Hollywood.comin huhujen mukaan suhteen kohtaloksi koituivat aikatauluongelmat: seurustelun aikana he viettivät paljon aikaa erillään töiden takia.

ABCNews.comin mukaan Cruz on kehunut, että hänen ex-poikaystävänsä on maailman anteliain mies, jolla on hyvä sydän. Eroa hän ei kuitenkaan halunnut julkisesti ruotia.

– En aio kertoa yksityiskohtia ja uskon, että ihmiset ymmärtävät sen, hän sanoi haastattelussa.

Matthew McConaughey

Huhut orastavasta suhteesta näyttelijä Matthew McConaugheyn lähtivät liikkeelle pian Cruzin ja Cruisen eron jälkeen. Cruz ja McConaughey tapasivat Sahara-elokuvan kuvauksissa ja viihtyivät yhdessä hieman yli vuoden. Kesäkuussa 2006 pariskunta kertoi PEOPLE-lehdelle erostaan. Syy oli jälleen kerran kiireisissä aikatauluissa.

– Penélope sanoi, että on vaikeaa olla parisuhteessa, jos näkee toista kuuden viikon välein, Penélopen lähipiiristä juoruttiin PEOPLElle.

Javier Bardem

Penélope Cruzin ja näyttelijä Javier Bardemin tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa vuonna 1992, kun he tähdittivät elokuvaa Kinkkua, kinkkua. Vuonna 2008 ilmestyi Vicky Christina Barcelona, jossa he molemmat näyttelivät. Pariskunta rakastui ja asteli vihille heinäkuussa 2010 Bahamalla. TheHollywoodGossip.comin mukaan he avioituivat pienessä seremoniassa lähipiirin kesken.

Tammikuussa 2011 näyttelijäpariskunnan elämässä tapahtui suuri muutos, kun heidän esikoispoikansa syntyi. Tulokas ja varmasti Penélope Cruzin elämän tärkein mies sai nimen Leo Encinas.

AVA-kanavalla nähdään tiistaina 9. elokuuta kello 21.00 Penélope Cruzin tähdittämä Ja paholainen loi naisen.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja