Mainos

Pelkistetty jalasmökki

Pieni jalasmökki on kokenut melkoisen muodonmuutoksen parin kesän aikana. Alun perin punainen mökki maalattiin mustaksi, joka sulautuu kauniisti ympäröivään luontoon.

Ulkoa musta mökki on sisältä lähes valkoinen. Lattiat, seinät ja katto on kaikki maalattu valkoisella tai kuultovalkoisella värillä. Pienessä tilassa vaaleus avartaa.

Suuri ikkuna on järvelle päin. Saarva-järven kauneutta ja vaihtelevuutta jaksaa katsella pitkään. Toisen ikkunan takana kukkivat pelargoniat, jotka voivat hyvin säässä kuin säässä, sillä ne ovat silkkikukkia! Mainio idea ja hauskasti toteutettu, kun raikkaan punaiset kukat näkyvät kivasti sisälle.

Mökin piristeenä on punaisia pilkahduksia. Marimekon Unikkokuosia on suurissa tyynyissä ja verhokapassa, pöydillä on mökin omistajan taitavan äidin ideoimat ja itse virkkaamat unikot.

Sohva on myös vuode, lapset taas nukkuvat hauskoissa pienissä pesissään verhon takana. Yläsänkyyn pääsee tikkaita pitkin kätevästi. Sängyn päällä pesässä voi myös sadepäivänä katsella elokuvia tiekoneelta tai lukea kirjoja.

Keittiössä on avohyllyt joihin mahtuu paljon astioita ja ruokatarvikkeita. Kaikki tarvittava on myös näppärästi käsillä. Ylhäällä keittiön katonrajassa on samanlaisia kauniita säilytyskoreja, joihin mahtuu harvemmin tarvittavia tavaroita.

Kauneutta rakastavan mökinomistajan keittiöön mahtuu myös kukkia, vaikka se olisi kuinka pieni. Kuinka kauniita yksinkertaiset heinät voivatkaan olla!

Eteinen on niin ikään pieni tilaihme. Hyllyt katonrajassa, naulakot kahdella korkeudella ja kenkähylly. Muuta ei tarvita. Peilin alla roikkuvat pehmeät korit kauneudenhoitotarvikkeita varten.

Pikkuiseen mökkiin mahtuu toki myös sauna. Lauteilta näkyy järvelle. Se on tärkeää, sillä omistaja on himosaunoja! Kolme tuntia lauteilla ei ole vielä mitään!

Toimittaja: Hanna Sumari

(Kesä T.i.l.a. 21.7.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.