Pelicans oli jo lähellä todellista katastrofia – Ville Nieminen: "Lääketieteellinen ihme, että heräsimme"

Ville Nieminen:"Oli yhteinen sopimus, että sielu näkyy tänään" 2:00
Pääkuvan videolla Ville Niemisen koko haastattelu!

Lahden Pelicansin kausi jatkui perjantai-iltana ainakin yhden päivän, kun se murskasi Helsingin IFK:n 5-1-lukemin. Ottelun jälkeen joukkueen päävalmentaja Ville Nieminen oli velmulla päällä.

Pelicans oli ennen ottelua tukalassa tilanteessa. 

IFK johti puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 3-1 ja helsinkiläisillä oli allaan vakuuttava voitto lahtelaisista. IFK oli ollut myös pelillisesti Pelicansia edellä.

Pelicans tuli kuitenkin erinomaisesti viidenteen otteluun ja johti ottelua reilun erän jälkeen 3-0-lukemin.

– Jotkut ovat sanoneet, että olemme olleet vähän halvaantuneita, mutta olimmekin vain koomassa. Nyt heräsimme siitä. Se oli sellainen lääketieteellinen ihme, että heräsimme, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen velmuili MTV Urheilulle.

Ottelun toisessa erässä IFK:n Micke-Max Åsten sai kiekon Pelicansin maaliin, joka hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen. Pelicansin valmennus kuitenkin haastoi tilanteen ja osuma lopulta hylättiin.

– On hyvä, että vähän kelaillaan. E-sportshan on suosittua nykyään, Nieminen kertoi.

Ottelun päätöserässä nähtiin tunteita kuohattanut tilanne. IFK-tähti Juhani Tyrväinen taklasi kovaa Pelicansin puolustajaa Casimir Jürgensia. Kaksikon ympärille syttyi pienimuotoinen kahakka, jonka päätteeksi Pelicansin puolustaja Henrik Nilsson sai ainoastaan kahden minuutin rangaistuksen. 

Nieminen kävi kiivastakin keskustelua ottelun tuomariston kanssa tilanteen jälkeen.

– Jos se meni tuomaristolta ohi, niin se meni. Tampereen tuomarit toimivat hyvin ja tulivat sanomaan, että jos he ovat tässä väärässä, niin he maksavat siitä hinnan, Nieminen totesi. 

Katso pääkuvan videolta Ville Niemisen koko haastattelu!


 

Lue myös:

    Uusimmat