Pelaako mies tekstiviesteillä? Miehet vastaavat

MTV Lifestyle selvitti, sortuvatko miehet samanlaiseen peliin kuin naiset.

”Pelaavatko myös miehet tekstiviesteillä? Esimerkiksi: jos olen suuttunut miehelleni, vastaan viestiin tarkoituksella vasta tunnin päästä. Luulen, että suurin osa naisista tuntee tämän "pelin" oikein hyvin. Entä te miehet?” kysyy nimimerkki naikkonen23.

Näin miehet vastasivat!

"Tottakai pelaavat. Mutta johtopäätöksiä ei kannata tehdä äkkinäisesti."
– Mies, 34, avoliitto

"Jaahas. En itse pelaa tuollaista tietoista peliä, mutta en vaan jaksa vastata, jos olen tuohtunut tai kiukustunut. Ehkä ihan hyväkin, että jää tunnekuohussa vastaamatta. Mielestäni tuon kaltainen pelaaminen on tuomittavaa: en ainakaan itse tarkoituksella tee noin. Mutta täytyy myöntää, että olen muutenkin niin malttamaton, etten edes jaksaisi odotella, että laittaisin viestiä vasta myöhemmin. On parempi hoitaa asiat heti."
– Mies, 30, parisuhteessa

"En ainakaan pelaa, koska musta on ylipäätään todella urpoa leikkiä jotain mykkäkoulua tai mitään muutakaan riitaan liittyvää peliä. Asiat on selvitettävä heti."
– Mies, 37, naimisissa

"En pelaa. Viesteihin vastataan heti, se kuuluu tapoihin, oli mikä riita tahansa."
– Mies, 41, sinkku

"Miehet eivät pelaa mitään älyttömiä tekstiviestipelejä. Jos kerran asiaa ei voi selvittää heti, niin se seisoo, ja se ei ole kenenkään edun mukaista. Joskus ei vaan voi heti vastata, jos joku juttu vaatii täyden huomion, tahallista se missään tapauksessa ei ole. PS. Tässä huomaa miesten ja naisten eron, kun nainen suuttuu (yleensä aivan turhasta) tehdään elämästä vaikeaa. Mies sen sijaan pyrkii löytämään ratkaisun, eikä jää makaamaan lumeen."
– Mies, 45, naimisissa

"Kyllä mekin se peli tunnetaan. Viesti luetaan tai noteerataan lukematta, ja jätetään puhtaasti vastaamatta tunniksi tai pidemmäksi aikaa – mikä monesti tuntuu saavan naisen kiehumaan."
– Mies, 33, sinkku

"Omalla kohdallani vastaus on "tavallaan, mut ei kuitenkaan". Vastaan aina kaikkiin viesteihin heti, kun se on mahdollista, mutta varsinkin vähemmän tärkeisiin viesteihin vastaaminen jää myöhemmäksi koska on jotain kiireellisempää tekemistä ensin (kuten työt tms.). Eli jos vastaus viestiin kestää luvattoman kauan, syy voi olla joko työkiireissä tai sitten siinä etten koe vastaamista/aihetta kovin tärkeäksi. Päättele siinä sitten voiko tilanteesta vetää mitään johtopäätöksiä. Pääsääntöisesti suosin kommunikaatiossa kuitenkin suoraa rehellistä puhetta, koska rivien välistä on v****maista yrittää lukea asioita. Helpommalla pääsee, kun puhuu suoraan, eikä pelaile mitään ihmeen pelejä."
– Mies, 39, sinkku

"En tiedä, pelaavatko miehet tekstareilla ja voiko sitä nyt edes peliksi sanoa, jos suutuspäissään ei vastaa hetkeen. Minulla tapana sammuttaa kokonaan puhelin riidan jälkeen. Avaan sen sitten muutamien tuntien päästä, tai kun viimeinen baari menee kiinni.

Minä pelaan ihan toisia juttuja puhelimella. Kun joskus seurustelin, niin suhteen ihan ehtoopuolella tekstailin toisten naisten kanssa. Se oli minulle peliä silloin. Tekstailu onkin aika paha, koska voit kaikkea kieroa toiselle sanoa, vaikka tekstari täynnä ihan jotain muuta, eikä kumppani sinun puhelimella käy... Ellet unohda sitä johonkin. Pelit loppuu, kun seurustelu alkaa, ja siksi molempien hyvä tehdä puhelimen puhdistus ihan yhdessä. Pois kaikki turhat numerot, ettei tee känniääliömokia. Mutta joo, kyllä tällaista peliä mekin miehet osaamme. Tyhmä pelihän se on, kun voisi kohdata riidan heti paikalla niin voisi vastailla rauhassa, kun toinen soittaa. Pelaaminen on sitä paitsi äärettömän lapsellista."
– Mies, 46, sinkku

"Dear Räikkönen123, tietysti pelaa. Ei se olisi peliä jos te sitä yksin tekisitte."
– Mies 31, tapailee

Lue myös:

    Uusimmat