Pelaajan isä lipsautti tiedon: Teemu Pukki saa uuden avun Norwichin hyökkäykseen – ”Sovimme asiasta kolmessa minuutissa”

Teemu Pukki saa uuden joukkuekaverin Norwich Cityn hyökkäykseen, kun slovakialainen Ondrej Duda saapuu Norfolkiin puolen vuoden lainasopimuksella Hertha Berlinistä.

Dudan lainasiirtoa Kanarialintujen riveihin ei vielä ole virallisesti vahvistettu, mutta se on jo julkista tietoa Slovakiassa, jossa pelaajan isä Ondrej Duda vanhempi on kuuluttanut asiasta muun muassa paikalliselle Sport.sk-sivustolle.

Duda seniorin tietoja voi pitää kohtuullisen luotettavina, sillä hän omistaa poikansa pelaajaoikeuksista puolet yhdessä Herthan kanssa. Isän mukaan hänen ja pelaajan puolelta siirron yksityiskohdat olivat nopeasti selvät Norwichin kanssa.

– Minä ja Ondrej yhdessä sovimme asiasta Norwichin kanssa kolmessa minuutissa, Duda senior paljastaa Sport.sk:lle.

Tämän jälkeen sovun puolen vuoden lainasiirrosta piti syntyä myös seurojen Herthan ja Norwichin välillä. Vanhemman Dudan mukaan se syntyi, eikä 25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelannut siksi enää Herthan viimeisimmässä harjoitusottelussa Frankfurtia vastaan Floridan Orlandossa.

Sport.sk:n mukaan Duda matkustaa lähes välittömästi takaisin Berliiniin saavuttuaan Lontooseen, jossa hänelle tehdään lääkärintarkastus siirtoa varten.

Dudasta ei ole Norwichille vielä apua tänään lauantaina, kun Valioliigassa viimeisenä oleva joukkue kohtaa Manchester Unitedin kello 17. Isän mukaan hän saattaa olla kuitenkin jo tositoimissa seuraavassa ottelussa ensi viikon lauantaina Bournemouthia vastaan.

Teemu Pukki on niin ikään sivussa Manchester United -ottelusta. Yhdeksän valioliigamaalia iskenyt kotkalaistykki ei manageri Daniel Farken mukaan ole vielä kunnolla toipunut takareisivammastaan.

Lue myös:

    Uusimmat