Pekka Pouta kirjaimellisesti mykistyi kesken tv-lähetyksen – Sini-koira seurasi episodia hämmentyneenä, katso video!

Hupsis! Sääkoira Sini ihmetteli, kun mikrofoni unohtui suorassa lähetyksessä 0:48
Hupsis! Sääkoira Sini ihmetteli, kun mikrofoni unohtui suorassa lähetyksessä

MTV:n Uutisaamussa sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa meteorologi Pekka Pouta kirjaimellisesti mykistyi suorassa televisiolähetyksessä.

Pouta tunnetaan supliikkina koko kansan suosikkimeteorologina. Pitkän uran televisiossa tehnyt mies ei suinkaan jäänyt sanattomaksi tänä aamuna, vaan mykistyminen johtui niin sanotusti tekniikan puutteesta.

Uutisankkuri päätti tuttuun tapansa aamun uutislähetyksen ja tiedusteli tämän jälkeen Poudalta säätietoja.

Pouta vastaa iloisena ja alkaa kertoa tulevien päivien säästä. Yksi mutta tilanteeseen kuitenkin liittyy, nimittäin Poudan ääni ei kuulu katsojille lainkaan.

Pouta ei tätä huomaa, vaan jatkaa selostustaan pitkän tovin. Sitten hän huomaa erheen tapahtuneen: mikrofoni puuttuu kokonaan!

Katso tilanne artikkelin alussa olevalta videolta!

Vessaselitys tiskiin!

Pouta poistuu kuvasta hakemaan mikrofonia.

– Jatketaan uutisankkurin mikillä. Ei pitäisi ikinä näköjään riisua mikkiä kesken lähetyksen pois. Mutta parempi niin kun käy vessassa, ettei se tipu sinne pönttöön, Pouta veistelee.

MTV:n Uutisaamuista tuttu Sini-koira seurasi episodia hämmentyneenä. Ensin koira katsoi Poutaa, joka viritteli mikkiään, ja sitten hämmentyneenä eteenpäin. Lieköhän Sini miettinyt, mistä mikki tuli.

Ja näin säätiedotus pääsi jatkumaan. Nyt onkin sopiva hetki katsoa tulevien päivien sää alla olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat