Draamaa MTV:n Uutisaamussa – Pekka Pouta kaatui pahasti ulkoiluttaessaan Sini-koiraa: "Nilkka jäi alle ja oikein rusahti"

Pekka Loukkasi jalkansa 3:56
Pekka Pouta kaatui liukkaalla nurmikolla ulkoiluttaessaan Sini-koiraansa.

Meteorologi Pekka Poudan aamu sai karmean käänteen, kun hän kaatui liukkaalla nurmikolla ulkoiluttaessaan Sini-koiraansa. Pouta epäilee nilkan nivelsiteidensä menneen poikki.

– Tienpinnat on suolattu aika hyvin, mutta minä menin nurmikolle koiran kanssa. Koira oli kiltisti eikä yhtään vetänyt. Kaaduin, nilkka jäi alle ja oikein rusahti.

– Meillä oli täällä vartijana vanha jalkapalloilija, jonka mukaan nivelsiteet ovat menneet, Pouta jatkaa.

Pouta oli ehtinyt jo kertoa viikonlopun säästä MTV:n Uutisaamun ensimmäisissä lähetyksissä. Viimeiset sääosuudet jäivät kuitenkin uutisankkurin hoidettavaksi.

Pouta kertoi kuukausiennusteen sohvalla maaten

Aamu valkeni Helsingissä kirkkaana – ja liukkaana. Kävelytiet, niin asvaltti- kuin hiekkapäällysteisetkin olivat yön aikana muodostuneen erittäin liukkaan jään peitossa.

Lääkärikyytiä odotellessaan Pouta halusi kuitenkin palvella MTV Uutisten lukijoita ja MTV Liven katselijoita, ja kertoi valmistelemansa kuukausiennusteen Suomen säästä – sohvalla maaten.

– Pakkohan se on kertoa, kun on työt tehty valmiiksi.

Lämpimän ja aurinkoisen kevään haikailijoille on luvassa hyviä uutisia. Katso koko haastattelu ja tiedot kuukausiennusteesta oheiselta videolta.

Muokattu Poudan ensimmäistä sitaattia kello 15.06.

Lue myös:

    Uusimmat