Pekka Haavisto ja Antonio Flores ovat pitäneet yhtä jo 24 vuotta – avautuvat yhteisestä elämästään: "Pekka on kotona rennompi"

5:24
Erikoishaastattelussa Pekka Haavisto ja Antonio Flores - avautuivat yhteisestä elämästään.

Antonio Flores paljasti yksityiskohtia kotielämästään Pekka Haaviston kanssa.

Ulkoministeri Pekka Haavisto ja parturi-kampaaja Antonio Flores ovat pitäneet yhtä jo 24 vuoden ajan. Haaviston julkisesta työnkuvasta ei kuitenkaan juuri pariskunnan kotona puhuta. 

– Pekka on kotona pikkuisen erilainen, rennompi tyyppi, Flores paljasti Viiden Jälkeen -ohjelmassa. 

Flores nousi julkisuuteen vuoden 2012 presidentinvaalien aikaan Haaviston ollessa ehdolla. Samana vuonna hän ylsi finaaliin asti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa. Flores on opiskellut parturi-kampaajaksi, media-assistentiksi ja stuertiksi. 

– Tuli monta haastattelua per päivä. Tuntui, että samat asiat pitää kertoa uudestaan ja uudestaan, Flores muisteli. 

– Mulle on tärkeää olla oma itsensä. Kaikki olivat yhtäkkiä kiinnostuneita. Oli aika rankkaa esittää jotain, mitä et oikeasti ole.

Haavisto komppaa puolisoaan siinä, että perhe-elämään liittyvät asiat ovat olleet vaikein osa kestää julkisuudessa.

– Siksi olen pyrkinyt pitämään perhe-elämän erossa työasioista, Haavisto kertoi.

Flores nähdään pian Maikkarin Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelmassa. Viidakkoon lähteminen ei ollut kuitenkaan Floresille itsestäänselvyys. Floresin osallistuminen ohjelmaan oli myös Haavistolle poikkeuksellista siinä suhteessa, ettei hän saanut juuri yhteyttä kumppaniinsa.

– Oli erikoinen vaihe, kun puhelin ei soinut. Ajattelin, että hän laittaa hanskat tiskiin, jos olosuhteet olivat olleet huonot. Mutta hän tuli todella tyytyväisenä takaisin. Vähän tuli ikävä, Haavisto myönsi.

Katso video! Haavisto ja Flores avaavat yhteistä elämäänsä ja sitä, millaista heidän elämänsä on parin kotona.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja