Patrik Laineelta "ehdottoman tappava" viritys – Teuvo Teräväinen hurjana kolmen suomalaistähden kohtaamisessa

Patrik Laine summaa Jetsin alkukautta – 30 maalin vauhti ei tunnu riittävän kriitikoille:"Ihmiset saa ajatella mitä haluaa" 6:17
Patrik Laine kommentoi alkukauden otteitaan MTV Urheilulle 9. tammikuuta.

Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho ja Patrik Laine keräsivät kaikki tehopisteitä, kun Teräväisen ja Ahon edustama Carolina Hurricanes kaatoi Winnipeg Jetsin 4-1 NHL:ssä Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. 

Teräväinen oli koko pelin pistekunkku tehoilla 1+2. Hurricanesin suomalaistähti iski isäntien 3-1-osuman avauserän lopulla, minkä lisäksi hän alusti kauden toisen ottelunsa pelanneen Carolina-konkarin Justin Williamsin molemmat maalit. 

Aho oli puolestaan isossa roolissa Teräväisen osumassa. Taiturimainen sentteri säntäsi vastahyökkäykseen korkean roikkukiekon jälkeen, päihitti Jets-pakki Luca Sbisan kahdesti kaksinkamppailussa ja tarjoili lopulta paikan ketjukaverilleen etutolpalle. Teräväinen napautti kiekon ohi Connor Hellebuyckin

Laineen 1-2-kavennus oli taattua Lainetta. Hän sai kiekon Mark Scheifelelta b-pisteiden väliin, viritti laukauksensa ja jysäytti vastustamattoman kudin maalin takarautaan (video alla).  

– A-luokan maalipaikassa Patrik Laine on ehdottoman tappava, NHL hehkutti sosiaalisessa mediassa. 

Teräväisellä on nyt kasassa 10+38=48 pistettä 50 ottelussa. Ahon vastaavat lukemat ovat 16+29=45, 48 ottelua pelanneen Laineen 17+28=45. 

Lue myös:

    Uusimmat