Patrik Laine tehtaili pisteitä ja katosi kesken pelin – mitä suomalaistähdelle oikein tapahtui?

Columbus Blue Jacketsin riveissä pelaava Patrik Laine nappasi Denverissä kaikkiaan kaksi syöttöpistettä. Columbus kukisti Colorado Avalanchen jatkoajalle venähtäneessä ottelussa maalein 5–4.

Laine joutui jättämään pelin kesken, kun ottelun kolmatta erää oli jäljellä noin kahdeksan minuuttia.

Suomalaislaituri kaatui yhdessä Coloradon puolustajan Bowen Byramin kanssa Coloradon maalin takana, ja ilmeisesti satutti rytäkässä jotakin kehostaan. Hän nousi kuitenkin nopeasti jaloilleen tilanteen jälkeen ja pelasi vaihtonsa loppuun.

Tämän jälkeen Lainetta ei kuitenkaan ottelussa enää joukkueensa penkillä saati jäällä nähty, eikä Columbuksen päävalmentaja Brad Larsen tarjoillut medialle minkäänlaista selitystä suomalaisen tilanteeseen ottelun jälkeen.

23-vuotias Laine on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua, joissa on syntynyt komeat tehot 3+7=10.

Ottelun jatkoaika jäi lyhyeksi, sillä Jake Bean takoi Columubuksen voittomaalin, kun oli pelattu vain hieman päälle minuutti.

Joonas Korpisalo torjui Columbuksen maalilla 28 laukausta 32:sta.

Voitto oli toinen perättäinen Columbukselle.