Patrik Laine tehoputkessa – ennätys ja pörssikärki jo lähellä

Patrik Laine summasi kaksi syöttöpistettä jääkiekon NHL:ssä, kun hänen edustamansa Winnipeg Jets taisteli yhden sarjapisteen 4-5-jatkoaikatappiossa St. Louis Bluesille. 

Jets nousi ottelussa neljä kertaa maalin takaa tasoihin – viimeisen kerran ajassa 58.46, kun Blake Wheeler osui Nikolaj Ehlersin ja Laineen alustuksesta. 

Suomalaislaituri sai syöttöpinnan myös Kyle Connorin 2-2-tasoitukseen, kun hän toi kiekon taidokkaasti hyökkäysalueelle ja siirsi sen Nathan Beaulieulle

– Tässä ottelussa oli paljon hyviä asioita, jotka meidän pitää viedä mukanamme St. Louisiin ja Denveriin. Meillä oli myös paikkoja ottaa kaksi pistettä, muta he pelasivat odotetulla tavalla. Heitä on vaikea voittaa, kolmannessa ottelussa peräjälkeen tehoille yltänyt Laine kommentoi ottelun jälkeen. 

Laineella on nyt kasassa kauden 36 ottelusta pisteet 14+23=37. Hänen yhden sesongin syöttöennätys (28) on enää viiden merkinnän päässä, ja samalla hän lähestyy myös NHL:n pistepörssin TOP20-kerhoa. Suomalaisista edellä ovat enää Panthersin Aleksander Barkov (40) ja Hurricanesin Teuvo Teräväinen (38). 

Lue myös:

    Uusimmat