Pasi Vainionperän esikoisalbumi Rakkaudessa suuria

Pasi Vainionperän esikoisalbumi Rakkaudessa suuria julkaistiin 26.4.2010.

Lempääläläisen Pasi Vainionperän pitkäaikainen unelma toteutuu, kun hänen esikoisalbuminsa Rakkaudessa suuria julkaistaan 26. toukokuuta. Pasi voitti heinäkuussa 2009 Iskelmäartisti-kisan Himoksen Iskelmäfestivaalilla.

Rakkaudessa suuria sisältää yksitoista tarinaa rakkaudesta: intohimosta, syvästä välittämisestä, kiintymyksestä ja ystävyydestä. Albumin laulut osuvat lähelle artistin omaa elämää. Ei ihme, että sitä tehdessä tunteet olivat pinnassa. Studiossa sekä itkettiin että naurettiin.

Pitkäsoiton ensimmäinen single oli menettämisen tuskaa heijastava nimiraita Rakkaudessa suuria. Kakkossinkuksi valikoitui Ole totta, joka on varta vasten tehty viisivuotiaan tytön isälle.

Tuottaja Petri Munckin lisäksi Pasi Vainionperän esikoisalbumin tekijäkaartiin kuuluvat muun muassa Petri Somer ja Antti Kleemola. Rakkaudentäyteiseltä levyltä löytyy myös yksi lainattu laulu, Teleks-yhtyeen Elämäni viimeinen elämäni rakkaus.

Biisien äänimaailma liikkuu nykyiskelmän laajalla skaalalla. Raikkaita melodioita tukevat suuret sanoitukset, joiden joukosta jokainen löytää varmasti omaa elämäänsä koskettavan tekstin.

– Pasin levy edustaa uutta iskelmää parhaimmillaan. Artistin lisäksi biisintekijät, muusikot ja tuotantotiimi ovat kaikki uuden sukupolven osaajia. Näiden tekijöiden yhteistyönä syntynyt albumi ammentaa äänikuvansa enemmän suomipopista kuin perinteisestä tanssilavamusiikista, tuotantopäällikkö Pequ Nieminen Warner Musicilta sanoo.


Teksti ja kuvat: Warner Music Finland

Lue myös:

    Uusimmat