Paris Hiltonin rohkea tyyli käänsi katseita – tästä mallia kesän festariasuun?

Paris Hilton juhli Coachellassa kissankorvissa ja läpikuultavassa mekossa.

Seurapiiritähti ja DJ-urallakin kunnostautunut Paris Hilton juhli festivaali Coachellassa näyttävässä asukokonaisuudessa. Kahtena peräkkäisenä viikonloppuna järjestettävä Coachella on merkittävä seurapiiritapahtuma, joka kokoaa suuren määrän julkimoja nauttimaan livemusiikista, ruoasta ja seurasta.

Seurapiiritähteyden superstarana tunnettu Hilton ei missään nimessä jättänyt seuraajiaan kylmäksi saapuessaan Coachellaan. Hilton oli pukeutunut näyttävään mustaan minimekkoon, jota koristivat neonkeltaiset pistekuviot.

Läpikuultava mekkoa täydensivät timantein koristellut aurinkolasit, kimaltavat kissankorvat ja mustat nahkakynsikkäät. Jalkaansa kaunotar oli pukenut mustat nilkkurit.

Pyytämättäkin mediahuomiota saava Hilton teki erikoispaluun otsikoihin vuodenvaihteessa, kun hän kommentoi vuonna 2006 napattua ikonista kuvaa. Kuvassa Hilton istuu samassa autossa Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin kanssa. Hilton kertoi, ettei Lohan tullut autoon kutsuvieraana, vaan tunkeutui itse kyytiin. Lohan kommentoi myöhemmin, etteivät Hiltonin väitteet pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja