Parhaimmat kauneuslahjat: Hemmottelua, leikittelyä ja pientä viettelyä!

Jokainen nainen varmasti toivoo saavansa osakseen pientä hemmottelua: kauneudenhoitoon liittyvät lahjat ovat olleet tänäkin vuonna erittäin suosittuja. Minkä kauneuslahjan sinä voisit ojentaa? Lue vinkit!

Kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvät lahjat ovat hyvin suosittuja ja ihmekö tuo: monelle pieni hemmotteluhetki on oikein kaivattu ja kaiken kukkuraksi ansaittu! Lue vinkit, millaisen kauneuslahjan sinä voisit mielitietyllesi tai läheisellesi ojentaa.

Lahjaksi hemmottelua

Hoitava kasvohoito

Kunnon kasvohoito hellii talven kuivattamaa ihoa – niin miesten, kuin naistenkin! Pistä pakettiin kasvohoitoon sopivat tuotteet, kuten kuorintavoide, puhdistusgeeli, päivä- ja yövoide, silmänympärysvoide tai seerumi.

Myös lahjakortti kosmetologille kunnon kasvohoitoon voisi olla mieluinen. Hetki ammattilaisen käsissä takaa rentoutumisen, kun itse ei tarvitse levittää edes kosteusvoidetta kasvoille hoidon päätteeksi.

Käsi- ja jalkavoiteet

Joulunaikaan on vihdoinkin mahdollisuus rentoutua: jos jalat ovat töiden tai urheilun takia väsyneet ja karhean tuntuiset, kunnon hoitava jalkavoide joka pistää veren kiertämään on mainio lahjaidea. Talvi kuivattaa katalasti myös kädet, joten hoitava käsivoide on ajatuksella annettu lahja.

Tuoksuvat kylpykuulat

Jos tiedät, että häneltä löytyy kylpyamme, voit yllättää hänet ostamalla tuoksuvia ja värikkäitä kylpykuulia. Lisää pakettiin mukaan vaikkapa pari tuoksukynttilää, taataksesi rennon tunnelman.

Herkulliset vartaloemulsiot

Vadelmaa, mustikkaa, mansikkaa – herkulliselle tuoksuvat vartaloemulsiot ovat ihastuttavia ja käteviä lahjoja naiselle, joka kaipaa pientä piristystä talven arkeen.

Lahjakortti

Lahjakortti on turvallinen valinta: lahjansaaja saa itse käyttää sen milloin haluaa (tai mihin haluaa). Älä pelkää, lahjakortti ei ole mielikuvitukseton lahja!

Lahjaksi kauneutta

Uusi ja uutterampi meikkipussi

Meikkipussin sisältö saattaa vaihtua tiuhaankin tahtiin, mutta kuinka usein meikkipussi itse? Hanki rakkaallesi tai ystävällesi lahjaksi uusi ja uutterampi meikkipussi, johon varmasti mahtuu meikit ja muut tarvikkeet. Vai matkustaako hän paljon? Pienempi matkameikkipussi voisi olla hänelle myös kätevä.

Uudet meikkisudit

Meikkisuteja tulisi joko pestä säännöllisesti tai sitten vaihtaa uusiin, etteivät pöpöt pääse iholle temmeltämään. Oiva lahjaidea onkin huolehtia, että hänen meikkilaukustaan löytyy puhtaat meikkisudit.

Mieluisa hajuvesi

Hajuvedet ovat joka joulu suosittu lahjatoive ja -idea! Valitse hajuvesi sen mukaan, millainen persoona lahjansaaja on: onko hän romanttinen, kujeileva vai kenties klassinen? Jos tiedät hänen lempituoksunsa tai -merkkinsä, vielä parempi! Näin lahja on varmasti mieluinen, etkä ojenna hänen makuunsa liian tujua tai tylsähköä hajuvettä.

Viettelevä huulipuna

Koska huulipuniin kätkeytyy salaisia piiloviestejä, voit hankkia hänelle lahjaksi huulipunan sillä verukkeella, mitä toivot sen edustavan hänen huulillaan: syvänpunaiset huulipunat ovat vahvojen ja trenditietoisten naisten suosikkeja, pinkit sävyt ovat leikitteleviä, korallin sävyt puolestaan kunnianhimoisen naisen valinta.

Värikkäät kynsilakat

Karheaa punaruskeaa, viekoittelevaa nudea, myrskyisää viininpunaista, viettelevää sinistä – kynsilakkatrendien väriloisto piristää pakettia ja samoin lahjansaajan kynsiä kerta heitolla!

Sointuvat luomivärit

Ota selvää, minkä värinen luomiväri sopii sini-, vihreä- tai ruskeasilmäiselle naiselle. Näin osoitat ajatelleesi juuri häntä ja mikä hänelle sopii. Tässä vinkit:

Siniset silmät: siniharmaa, sinivihreä, indigo, kupari, oranssi, terrakotta, pronssi

Vihreät silmät: lehmus, metsänvihreä, oliivi, sammal, roosa, fuksia, purppura, viininpunainen

Ruskeat silmät: pronssi, harmaanruskea, kaakao, espresso, kylmä roosa, kanerva, violetti, luumu

Lahjapakkaus

Lahjapakkaus, josta löytyy kosmetiikkatuotteita on oikein mainio lahja.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat