Mainos

"Parasta seksiä, jota olen koskaan saanut" – miten seksi työnä eroaa seksistä huvina?

Seksityöntekijät paljastivat Reddit-keskusteluketjussa, miten seksi asiakkaan kanssa eroaa seksistä kumppanin kanssa.

”Oman kokemukseni mukaan suurin ero on se, miten huumeissa kaikki ovat.”

”En ollut maksettu nainen, mutta ystäväni oli. Hänen mielestään se oli helpompaa kuin deittaileminen. Treffeillä mies ostaisi 30 dollarin aterian ja hermostuisi, jos nainen ei haluaisi suudella häntä, mutta asiakkaat halusivat viettää hauskaa aikaa kauniin naisen kanssa. Poikaystävä olisi mustasukkainen kaikesta omastaan, ajasta, tilasta, rahasta, ja silti hän samalla haluisi omistaa tyttöystävänsä: kaverini olisi pitänyt joustaa aikatauluistaan, sietää miehen sotkuja ja typeriä ”harrastuksia”, lakata tapaamasta miespuolisia ystäviään ja niin edelleen. Asiakkaat vain halusivat viettää aikaa hänen kanssaan, eivät he halunneet, että kaverini muuttaa koko elämänsä heidän vuokseen. He myös antoivat satasia, jotta hän voisi hemmotella itseään, ja joskus he jopa maksoivat hänen laskujaan siinä missä poikaystävän mielestä kympin kukkakimppu kaupan muoveissa oli suihinoton arvoinen. Ystäväni teki asiakkaidensa vuoksi mitä vain, jos kykeni.”

”Se kolmas mies… Hän oli 24 vuotta vanhempi kuin minä, ei ruma, muttei superkuumakaan, ja pehmoinen, kuten keski-ikäiset miehet usein. Minua epäilytti, onnistuuko homma ylipäätään. Olin niin väärässä. Parasta seksiä, jota olen koskaan saanut, epäilemättä, ja hän opetti minulle intohimoja, joista en ollut edes tietoinen. Näimme toisiamme silloin tällöin kolmen vuoden ajan, jopa sen jälkeen, kun taloustilanne huononi eikä hän voinut maksaa minulle. Siinä vaiheessa jo rakastin häntä, en romanttisesti, mutta silti. Välillämme oli paljon kiintymystä ja käytimme yhtä paljon aikaa juttelemiseen kuin seksiin. Lakkasin tapailemasta häntä vasta sitten, kun tapasin nyt-jo-ex-mieheni, ja se oli tämän kyseisen urani loppu.”

”Toimin prostituoituna ja maksettuna seuralaisena Craigslist-nettipalvelussa opiskeluvuosinani (olen mies). Seksi on hyvin erilaista, koska se on osa roolia ilman intiimiä kontaktia, vaikka voit silti nauttia itse aktista sekä tunteesta, että teit työsi hyvin, uskokaa tai älkää! Jos tulet hyvin toimeen toistuvan asiakkaan kanssa, heistä voi tulla kuin ystäviä, maksajamiehen kanssa suhteessa on todellista välittämistä.”

”Esiinnyn nettikameralle ja minulla on eräänlainen sopimus erään parhaan pitkäaikaisen asiakkaani kanssa, tapaamme kerran viikossa tai kahdessa, menemme syömään ja/tai ostoksille ja harrastamme seksiä, hän antaa minulle rahaa ja tuhlaa edelleen paljon rahaa kamerahommiini, joten tilanne on minulle hyvin suotuisa. Hän on myös supersiisti tyyppi, ja tykkään viettää aikaa hänen kanssaan. Asia, joka voi yllättää monet, on, etten vihaa itseäni tai tunne itseäni alempiarvoiseksi, koska teen tätä työtä. Kun olin nuorempi, tapailin henkilökohtaisessa elämässäni miehiä, jotka kohtelivat minua kuin saastaa enkä saanut suhteesta mitään, tunnetasolla tai rahallisesti. Tämä asiakkaani kuuntelee minua, on kiltti, antelias ja yksi kivoimpia ihmisiä, joiden kanssa olen ollut. Mielestäni ihmiset, jotka eivät ole seksialalla, olisivat tilanteen suhteen tuomitsevia ja pitäisivät suhdetta minua heikentävänä, vaikka totuus on täysin päinvastainen. Saamme molemmat suhteesta sen, mitä tarvitsemme, meillä on kiintymystä ja keskinäistä kunnioitusta, mikä ei ole perinteisessä suhteissa niin yleistä kuin ihmiset haluavat uskoa.”

”Mielestäni suurin ero on kyvyttömyys rentoutua toisen ihmisen seurassa. Yksi asiakas vietti öitä kanssani hotelleissa, ja odotin, että hän nukahtaa, jotta voisin poistaa meikkini; heräsin ennen häntä meikkaamaan uudelleen, vaikka olimme tunteneet kuukausia. Halusin, että hän saa sitä, mistä maksaa, eli minut alati kauniina ja laitettuna. Yllättävä asia on se, miten mukavia asiakasmiehet olivat. Minua ei koskaan pyydetty tekemään mitään mielestäni epämukavaa, ja minua kohdeltiin kuin kuningatarta. Jopa ne miehet, jotka hankkivat hotellihuoneen muutamaksi tunniksi seksiä varten, nousivat aina aktin jälkeen hakemaan kosteuspyyhkeen, juttelivat hetken ja antoivat minulle rahan lisäksi lahjoja.”

”Asiakas ostaa tietyn kokemuksen, josta sovitaan etukäteen, eikä hän yleensä harhaile sovitusta. Seksi poikaystäväni kanssa on siten erilaista, että hän saa sensuroimattoman, aidon version minusta. Joskus saan orgasmin, joskus en, kokeilemme juttuja ja jos en pidä niistä, emme tee niitä enää, ja niin edelleen.

Loppujen lopuksi se on kuitenkin kaikki vain seksiä, oikeasti.”

Lisää asiaa ammattilaisen urasta:

6:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.