Paras ihonhoitovinkki suomalaismiehille – asiantuntija neuvoo!

Suomalaismiehet ovat vuosien saatossa alkaneet panostaa enemmän ihonsa hyvinvointiin. Asiantuntija neuvoi oivallisen vinkin, miten miesten kannattaisi hoitaa ihoaan.

Miehen iho on pikkuisen paksumpi, kuin naisen iho. Näin ollen ikääntyminen ja esimerkiksi ryppyjen muodostuminen alkavat näkyä hivenen myöhemmällä iällä, kuin naisilla. Naisilla ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä 25 ikävuoden hujakoilla.

– Mutta sitten kun miesten ryppyjen näkyminen alkaa, ne myös näkyvät huomattavasti selkeämmin johtuen juuri ihon paksuudesta, ihonhoidon asiantuntija kertoo.

Suomalaiset miehet ovat hyvin ratkaisukeskeisiä – myös mitä tulee ihonhoitoon.

– Vasta siinä vaiheessa kun iho oikeasti kiristää, miehet alkavat hakevat ratkaisua ongelmaan. Kun he huomaavat ihonhoitotuotteista olleen hyötyä ja ihon tuntuvan huomattavasti paremmalta, käyttökin yleensä jatkuu, asiantuntija kertoo.

– Ihon hoitamiseen panostaminen alkaa monella miehellä parranajosta. Vasta pikkusen myöhemmin miehet heräävät siihen, että myös muitakin ihonhoitotuotteita tarvitaan esimerkiksi juuri ryppyjä vastaan.

Vinkki suomalaismiehille!

Aikojen saatossa suomalaiset miehet ovat alkaneet panostaa omaan ihonhoitoonsa: enää purnukkahyllyllä ei hävetä.

– Sanotaanko, että miesten ihonhoitotuotteiden käyttö on mennyt positiivisempaan suuntaan vuosien saatossa. Jos ennen ajateltiin, ettei kunnon "äijän" sovi tarttua voidepurkkiin, nämä asenteet ovat onneksi nyt muuttuneet. Vaimolta tai tyttöystävältä saatetaan rohkeasti kysäistä, mitä tuotetta kannattaa laittaa, kun ihoa kiristää tai punoittaa, asiantuntija kuvailee.

Myös miesten on tärkeää käyttää niin päivä- että yövoidetta sekä silmänympärysvoidetta ja seerumia.

– Antaisin sellaisen vihjeen miehille, että jos he joskus kokevat voiteiden olevan liian täyteläisiä, seerumit imeytyvät todella nopeasti ja antavat toivotun kosteutuksen. Siinä oiva vinkki miehille!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja