Paras asunto-ohjelma on Suomen kaamein kämppä

Lukijat äänestivät Suomen mielenkiintoisimmaksi asunto-ohjelmaksi Subilla esitettävän Suomen kaameimman kämpän.

Suomen kaamein kämppä on Jokakodin lukijoiden mielestä maamme mielenkiintoisin asunto-ohjelma. Lähes kolmestasadasta vastaajasta jopa 40,2 prosenttia piti Lola Wallinkosken luotsaamaa realitya ykkösenä.

Erityiskiitosta keräsi ohjelman hyväntuulinen juontajakolmikko, jossa Wallinkosken rinnalla häärivät Teuvo Loman ja Uolevi Nurminen. – Tiimi toimii yhteen mainiosti. Meininki on rentoa, eikä pakotetun ja teennäisen tuntuista etukäteen käsikirjoitettua, Hulda kommentoi.

Teuvolle terveisiä

Sirkka-Liisa lähetti Teuvolle kiitoksensa: – Teuvo Loman on mahtavan hyvä siinä ohjelmassa, huumoria on sopivasti mukana. KIITOS!

– Tykkään Teuvon rennosta meiningistä. Yllätti minut positiivisesti, kertoi nimimerkki kaamein kämppä.

– Hauska ohjelma. Saa mukavia ohjeita ja vinkkejä sisustukseen. Onnistuneita muutoksia kaameisiin kämppiin, luetteli sisustaja. – Ohjelma on hauska ja lopputulos pääsääntöisesti hyvä, perusteli puolestaan nimimerkki Minä.

Kiinteistökuningatar kuohuttaa

Nelosella pyörivä Kiinteistökuningatar Kaisa herätti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Ohjelma keräsi 19,1 prosenttia annetuista äänistä.

– Touhukasta, toimivaa Kaisaa on kiva katsella työssään. Otan heti häneen yhteyttä, kun olen kotiani myymässä. On sen verran tehokas pakkaus, että hommat kyllä hoituu, Pipsa kehui. Nimimerkki Mummo oli toista mieltä: – Inhokkini on Kiinteistökuningatar Kaisa, joka olisi saanut jäädä tekemättä.

Ihana Aleksi

Pientä pintaremonttia -ohjelmaa vetää ihana Aleksi. Tässä ohjelmassa keskitytään itse asuntoon, eikä tekijöihin kuten monissa muissa sarjoissa, Mummo pohti. – Aleksi Sariola luonteva ja hyvä juontaja. Ohjelmassa realistisia, hyviä vinkkejä, tuumasi puolestaan Tintti.

– Pientä pintaremonttia on kiva, vaikka voisi kyllä vähän jo uudistuakin, on jo niin ennalta arvattavissa kaikki repliikit. Mutta Aleksi Sariolaa kattelee kyllä, häntä ei muutos saa koskea, ynnäsi nimimerkki ikki.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: MTV3, Jessica Räisänen

Lue myös:

    Uusimmat