Panu Rajala lyttää Katri Helena -musikaalin: Pitkäveteinen!

Laulaja Katri Helenan entinen puoliso, kirjailija Panu Rajala kertoo kotisivujensa päiväkirjassa kainostelematta, mitä mieltä hän oli Katri Helena -musikaalista.

Panu Rajala kävi viikonloppuna katsomassa Katri Helenasta kertovan musikaalin. Katri Helena ja Panu Rajala menivät naimisiin vuonna 1997, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2004. Entisestä rakkaastaan kertovan musikaalin katselemisesta Panu kirjoittaa kotisivujensa päiväkirjaan.

– Emme ratkenneet vuolaisiin kiitoksiin, vaikka Sanna Majuri kauniisti laulaa, Panu kirjoittaa.

Musikaalin alkujaksoa Panu kuvailee kirjoituksessaan pintapuoliseksi ja pitkäveteiseksi. Toisen puoliajan jälkeen Panun mukaan "jotain väriä sentään tuli tarinaan".

Katri Helenan ja Panu Rajalan liitto ei ollut erityisen onnellinen. Proffa-nimellä musikaalissa esiintyvä Rajala kuvataan lirkuttelevaksi mieheksi, jonka silmät katsovat liikaakin vieraiden naisten perään. Musikaalin mukaan Rajala ei ollut vaimonsa tukena ja rakkaus rakoilikin kaksikon välillä nopeasti. Suhde päättyi eroon vuonna 2004. Panu kommentoi myös musikaalissa nähtävää professori-hahmoa.

– Tämä professorin hahmo ei ollut niin paha, kun olisi voinut ennakkotietojen perusteella kuvitella, Panu kirjoittaa.

Panu Rajalan musikaalikokemuksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat