Panu Rajala: Katri Helenan vihjaus kihloista selvä mainostemppu!

MTV3:n perjantaisesta Korkojen kera -lähetyksestä kohistaan edelleen. MTV3.fin Viihdeuutiset haastatteli laulaja Katri Helenan entistä miestä, kirjailija Panu Rajalaa.

Katri Helena vieraili perjantaina MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa. Lähetyksessä Katri Helena kertoi kuulleensa, että jos hänen marraskuussa ilmestyvää levyä myydään 100 000 kappaletta, kosii kohuttu manageri Tommi Liimatainen häntä. Katri Helenan ex-mies, kirjailija Panu Rajala kommentoi Katri Helenan sanomisia nettisivujensa päiväkirjassaan perjantaina.

Marja (Rajalan vaimo) raportoi, että Katri oli keksinyt Korkojen Kera -ohjelmassa mainion mainostempun: jos levyä myydään 100 000, Liimatainen kosii. Saadaas nähdä, mies kirjoitti.

Katri Helena ja Panu Rajala menivät naimisiin vuonna 1997, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2004. MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Rajalan maanantaina. Mies vaikutti yllättyneen siitä, että hänen kirjoituksensa oli noussut otsikoihin.

– Kirjoitin ohimennen puolikkaan lauseen nettisivuni päiväkirjaan, sehän oli vain kevyt heitto, Panu miettii MTV3.fin Viihdeuutisille.

Mies on kuitenkin edelleen vahvasti sitä mieltä, että Katri Helenan puheissa oli kyse vain mainostempusta.

– Kivastihan siinä mainostettiin tulevaa albumia, selvä mainostemppu, Rajala toteaa.

Tehosiko mainostemppu Rajalaan, eli aikooko mies kipaista kaupasta ex-vaimonsa albumin?

– Jaa-a, yleensä en ole niitä ostanut, kun olen ne saanut, mutta saa nähdä. Vielä ei ole päätös muovautunut, Rajala muotoilee.

Levymoguli Tommi Liimataisen ja Katri Helenan lämpimät ja läheiset välit on herättänyt jo pitkään veikkailuja jopa seurustelusuhteesta. Rajala ei kuitenkaan halua esittää omaa arvioita parin läheisistä väleistä.

– Siitä aiheesta en tiedä tarpeeksi ja onhan tuo niin herkkä alue, että sinne en astu, Panu toteaa.

Panu Rajalan kommenteista kirjoitti ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja