Pamela Anderson: Näin kerroin erotiikkavideosta lapsilleni

Pamela Anderson on yksi maailman tunnetuimmista seksisymboleista. 42-vuotias kahden lapsen äiti on yhä timmissä kunnossa. Pamela on joutunut kertomaan menneisyytensä villeistä kuvioista myös lapsilleen.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Malli, näyttelijä, eläinoikeusaktivisti, seksisymboli ja upporikas liikenainen. Pamela Anderson on kaikkea tätä. Kahden lapsen, Brandonin, 13 ja Dylanin, 12 äiti osallistui tänä keväänä Amerikan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Pamelan parina nähtiin tanssija Damian Whitewood. Parin välinen kemia toimi niin hyvin, että ilmassa kerrottiin olevan jopa ihastusta. Pari putosi, kun jäljellä oli viisi paria. Kokemus oli Pamelan mielestä upea, vaikka hän oli jännittänyt julkista tanssimista televisiossa.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksiin liittyi muitakin jännittäviä hetkiä, sillä Pamela Andersonin kilpakumppani Shannen Doherty on ollut naimisissa Rick Salomonin kanssa - aivan kuten Pamelakin. Tämä ei kuitenkaan vaivannut naisia, vaan Shannen kehui Pamelaa taitavaksi ja seksikkääksi tanssijaksi.

Wireimages/AOP

Viime marraskuussa Pamela lanseerasi taas yhden uutuuden, Malibu-hajuveden. Pamelan tunnetuimmat tempaukset eivät kuitenkaan liity kosmetiikkaan, vaan seksikkäisiin rooleihin muun muassa Baywatch-sarjassa. Ex-miehensä Tommy Leen kanssa julkisuuteen vuotaneesta erotiikkavideosta Pamelan piti kertoa lapsilleen, kun hän osallistui Borat-elokuvan kuvauksiin. Elokuvassa viitattiin Pamelan villiin menneisyyteen, eikä Pamela voinut enää salailla asiaa.

– Sanoin, että katsokaa, äiti ja isä olivat hurjan rakastuneita, ja kuvasivat kaiken. Kuulette siitä ehkäpä koulussa.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

42-vuotias Pamela on yhä tiukassa bikinikunnossa. Osallistuminen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan teki entisestään hyväkuntoisesta Pamelasta entistä vahvemman. Nyt Pamela harmittelee vain sitä, ettei voi syödä mitä tahansa, kuten ohjelmanteon aikaan, kun kalorit paloivat takuuvarmasti.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: US, abcnews.go.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat