Pamela Anderson eroaa viidennestä miehestään – avioituivat vain vuosi sitten

1:10
Vuonna 2015 Pamela Anderson ajoi eläinten asioita

Pamela Anderson on jälleen sinkkumarkkinoilla.

Baywatch-tähti Pamela Anderson avioitui turvamiehensä Dan Hayhurstin kanssa vuosi sitten Kanadan Vancouverissa. Nyt liitto näyttäisi kuitenkin tulleen päätökseensä. 

Asian vahvistaa Metro-lehdelle Andersonin edustaja.

– Pamela rakastaa yhtä aidosti kuin elää, pariskunnan lähipiiriin kuuluva henkilö kuvaili lyhyeksi jäänyttä suhdetta Rolling Stonelle.

Pariskunnan välit lähenivät vuonna 2020 koronasulun aikaan, josta lähtien kaksikon kerrottiin viettäneen intensiivisesti aikaa toistensa kanssa. 

Pariskunta sanoi toisilleen tahdon jouluaattona Vancouverinsaarella Kanadassa. Andersonin ja Hayhurstin vihkitilaisuus järjestettiin heidän maalaistalonsa kotipihalla, jonka Pamela osti isovanhemmiltaan vuonna 2019. Intiimiin tilaisuuteen osallistuivat ainoastaan perhe ja läheisimmät ystävät, eikä koronakriisin vuoksi hääparilla ollut bestmania tai morsiusneitoja.

Pamela on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuodesta 1995 vuoteen 1998 ja liitosta syntyi kaksi poikaa, Brandon ja Dylan.

Vuonna 2006 povipommi avioitui ja erosi Kid Rockista. Sen jälkeen, vuotta myöhemmin hän avioitui tuottaja Rick Solomonin kanssa, toisen kerran he menivät naimisiin vuonna 2013. Ensimmäinen liitto päättyi kumoamiseen.

Tammikuussa 2020 uutisoitiin, että Pamela olisi mennyt naimisiin liikemies Jon Petersin, 74, kanssa hotellissa Kaliforniassa. Anderson oli palannut tuolloin Intiasta henkiseltä retriitiltä ja totesi tuolloin, että seremonia ei ollut virallinen, vaan kyseessä oli enneminkin "valeseremoniasta".

Pamela Andersonista ja Tommy Leestä kertova Pam & Tommy -sarja näkee pian päivänvalon. Hulu-palveluun julkaistavassa sarjassa Pamela Andersonina nähdään muun muassa The Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvassa loistanut Lily James. Tommy Leen saappaisiin hyppää Marvelin Avengers-elokuvasaagasta tuttu Sebastian Stan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Seth Rogen ja Nick Offerman.

Sarja saa saa ensi-iltansa kolmella jaksolla 2. helmikuuta Disney+:ssa -palvelun Star-valikoimassa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja