Paluu koutsiksi – Raimo Summanen valmentaa Slovakiassa entisen HIFK-hyökkääjän apulaisena

Kolme suomalaista vaihtaa NHL-seuraa 0:51

Raimo Summanen toimii tulevalla kiekkokaudella slovakialaisen pääsarjaseura HKM Zvolenin apuvalmentajana. Samassa joukkueessa nähdään myös SM-liigasta tuttu puolustaja Marko Pöyhönen.

Videolla: viime aikojen kiekkouutiset NHL:ssä.

Summanen työskentelee HKM Zvolenissa apuvalmentajan roolissa. Joukkueen päävalmentaja on Andrej Podkonický, joka pelasi kaudella 2001-02 HIFK:ssa 23 peliä. Summanen oli samaan aikaan Jokereiden päävalmentaja.

Summasen ja slovakialaisen HKM Zvolenin sopimus on tehty huhtikuussa, mutta Suomessa sitä ei ole noteerattu. Summanen valmensi aiemmin keväällä saman seuran junioreita.

Summanen on toiminut viimeksi Mestiksessä Espoo Unitedin apuvalmentajana kaudella 2016-17. SM-liigan pistepörssin viime kaudella voittanut Antti Suomela kertoi Summasen antaneen hänelle henkilökohtaista valmennusta.

HKM Zvolen tiedotti Pelicans-taustaisen Marko Pöyhösen liittyvän joukkueeseen. Viime kaudella Pöyhönen pelasi EBEL-liigaa Medvescak Zagrebissa.

Viime kaudella HKM Zvolenissa pelasi SM-liiga-taustainen maalivahti Jani Nieminen, mutta hänen vahvistettiin ennen juhannusta siirtyvän ensi kaudeksi Kiekko-Espoon Suomensarja-joukkueseen.

Lue myös:

    Uusimmat