Paljastavaa ja sopimatonta – nämä ovat vuoden 2012 pahimmat asumokat

Joka vuosi maailmantähdet näyttäytyvät erilaisissa tilaisuuksissa ja omissa konserteissaan mitä upeammissa asuissa. Näiden upeiden luomusten joukkoon mahtuu kuitenkin aina myös liuta epäonnistumisia, jotka AVA kertaa yhteen.

Punaisilla matoilla ja näytöslavoilla on tänäkin vuonna nähty aivan järkyttäviä asuja. AVA kokosi yhteen vuoden 2012 asumokista kammottavimmat.

Rihannan asuhirvitys

Laulaja Rihanna, 24, kokeilee rohkeasti erikoisia vaatekappaleita ja viihtyy eri tyyleissä. Marraskuun lopussa Lontoossa punaisella matolla näyttäytynyt laulajatar oli kuitenkin epäonnistunut asuvalinnassaan pahemman kerran: liian suuri jakku yhdistettynä raitakuosiin oli eittämättä yksi vuoden pahimmista asumokista.

Christina Aguileran makkarankuori

Laulaja Christina Aguilera, 31, on ylpeä naisellisista muodoistaan, mutta lokakuussa järjestetyssä gaalassa tähti epäonnistui asuvalinnassaan pahemman kerran. Aguilera oli valinnut ylleen aivan liian tiukan violetin mekon, joka ei imarrellut hänen vartaloaan – vaan päinvastoin. Laulajattaren mekko korosti sitä, ettei hän ole tätä nykyä kovin timmissä kunnossa.

Kristen Stewartin paljastelu

Näyttelijä Kristen Stewart, 22, ei pelkää esitellä hoikkaa vartaloaan läpinäkyvien kankaiden alla. Tämä koitui kuitenkin Stewartin kohtaloksi viimeisimmän Twilight-elokuvan ennakkonäytöksessä Los Angelesissa, sillä hänen leninkinsä läpi paljastunut takapuoli keräsi asukokonaisuuden sijaan valtaosan huomiosta.

Beyoncén sekamelska

Liika on aina liikaa – laulaja Beyoncé, 31, oli unohtanut tämän kuolemattoman sanonnan valitessaan asuaan viime toukokuussa punaiselle matolle. New Yorkissa järjestetyssä arvokkaassa gaalassa viihtynyt laulajatar näyttäytyi paikalla mustin yksityiskohdin kirjaillussa asussa, joka sekä paljasti pintaa että käänsi katseet kummallistakin kummallisemman violetin helman ansiosta. Beyoncén asumokan täydensi mekon takapuolelta pilkottanut takapuoli.

Gwen Stefanin leopardiasu

Laulaja Gwen Stefani, 43, on muodin edelläkävijä ja hänet on vuosien mittaan totuttu näkemään mitä erikoisemmissa asuissa. New Yorkissa heinäkuussa tähden yllä nähty asu oli kuitenkin eittämättä asumoka, sillä koko vartalonsa leopardikuosiin verhonnut laulajatar oli unohtanut trenditietoisen tärkeimmän kulmakiven: koko asu ei missään olosuhteissa saa olla samaa näyttävää kuosia.

Katy Perryn alastonta vartaloa muistuttanut asu

Laulaja Katy Perry, 28, panostaa tunnetusti esiintymisasuihinsa – ja näin hän teki myös Torontossa viime kesäkuussa. Perryn outoakin oudompi alastonta vartaloa muistuttanut tiukka asu ei ollut missään suhteessa onnistunut: tähden upea vartalo ei päässyt tämän asumokan vuoksi lainkaan oikeuksiinsa.

AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat