Paljaita pakaroita ja levotonta sekoilua – Posse julkaisi hillittömän videon

Tuore video Posse-suosikkiohjelman uudesta kaudesta todistaa sen, että tulevistakaan jaksoista ei puutu menoa eikä meininkiä.

VIDEO: Artikkelin yltä näet esimakua tulevalta kaudelta!

Uuden Posse-kauden traileri paljastaa, että tulevallakin kaudella on luvassa totuttua, villiä menoa. Tuoreella videolla nähdään ote supersuositusta suihkurallista, johon posselaiset eivät pelkää heittäytyä ottamalla vaatteet pois yltään. Videolla nähdään muun muassa HP:n paljaat pakarat.

Tämän syksyn kaksituntinen Posse-lähetys tarjoaa 7.9.2018 alkaen täyslaidallisen hervottomia hetkiä suorassa lähetyksessä. Viivi Pumpasen, Jarppi Leppälän, H-P Parviaisen, Jaakko Saariluoman, Herban ja Lakon lisäksi perjantai-iltojen Posse-lähetyksiin liittyy Kalle Lamberg.

Viidennellä kaudella on luvassa myös aivan uusia, hulvattomia ja vauhdikkaita ohjelmaosioita, kuten Lakon ja Herban inserttisarja, jossa seurataan diginatiivien selviytymistä eräoloissa, erilaisten tehtävien ja kisojen parissa. Lisäksi katsojat pääsevät tällä kaudella uuteen rooliin, kun Kohtuuton tehtävä -osio alkaa.

Posse MTV3-kanavalla ja Katsomossa perjantaisin 7.9. klo 20–22! Posse on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat