Palasiko Ashton Kutcher lomaltaan Demi Mooren takia?

Ashton Kutcher on palannut takaisin Brasilian matkaltaan. Nyt pohditaan, liittyykö kotiinpaluu ex-vaimoon, joka pääsi tänään sairaalasta.

Näyttelijä Ashton Kutcher on palannut takaisin Los Angelesiin sen jälkeen kun hänen ex-vaimonsa, näyttelijä Demi Moore kuskattiin Daily Mail uutisoi. Moore pääsi tänään pois hoidosta ja nyt mietitään, liittyykö Kutcherin kotiinpaluu häneen. Kutcher oli viime viikon Brasiliassa, jossa hän osallistui muun muassa muotinäytökseen ja Florence And The Machinen keikalle.

Vielä pari päivää sitten Kutcherin nähtiin juhlivan iloisella mielellä Brasiliassa, mutta lentokentältä tavattu mies näytti jo paljon vakavammalta. Mooren tyttären Rumer Willisin on kerrottu yrittäneen ottaa Kutcheriin yhteyttä sen jälkeen, kun hänen äitinsä tila huononi.

– Hän ei vastannut puhelimeen tai hän sanoi, että auttaisi, mutta siitä ei olisi apua, lähde kertoo Hollywoodlife.comille.

– Rumer on murtunut. Hän murehtii päivät ja yöt äidistään ja on joutunut katsomaan, kun tämä murtuu pala palalta.

Eräiden lähteiden mukaan Kutcher on huolissaan ex-vaimostaan, mutta on siirtynyt elämässään eteenpäin. Kutcher ei ole kommentoinut ex-vaimonsa tilaa julkisuuteen. Hän on ilahduttanut fanejaan muilla asioilla Twitterissä. Miehen viimeinen päivitys on tiistaiaamulta Brasilian aikaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja