Päiväkodin opettaja yritti lukea satua videolle, kun taustalla tapahtui jotain tuhmaa – tälle ei voi kuin nauraa

Päiväkodin opettaja yritti lukea hoitolapsille satua virtuaalisesti, mutta taustalla puuhailevien hevosten vuoksi satuhetken lokaatio osoittautui kyseenalaiseksi. 

Kun niin lapset kuin aikuisetkin ovat jumissa kotona koronaviruksen vuoksi, on päiväkodin opettaja Eloise Roberts yrittänyt keksiä vaihtoehtoisia tapoja pitä pikkuiset opetuksessa mukana.

Kun englantilainen Eloise valmistautui lukemaan lapsille kameran välityksellä unisatua, hän päätti vaihtaa olohuonenäkymät kumppaninsa Step Smithin omistaman ratsastuskoulun antiin. Eloise valjasti Stephin kameran taakse ja alkoi lukea lastenkirjaa. Taustalla puuhastelivat hevoset Sarsons ja Anakin.

Kun brittiopettaja alkoi lukea tarinaa Cupcake-yksisarvisesta, taustalla alkoitkin tapahtua melkoista hevosenleikkiä – ihan kirjaimellisesti, kertoo Mirror. Hepat alkoivat nimittäin parittelupuuhiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Anakin kastroitiin viime vuonna, joten se saattaa vielä olla vähän himokas, mutta en silti odottanut tuota, Eloise kertoi Kennedy News & Media -uutistoimistolle Mirrorin mukaan.

Uusintaottokaan ei auttanut

Eloise kertoo, että hevoset alkoivat puuhiinsa vasta, kun hän alkoi lukemaan. Nainen arveleekin, että ne saattoivat tylsistyä tarinasta.

– Saatoin nähdä Stephin nauravan ja kuulin, että hevoset tekivät jotain takanani. En halunnut lopettaa lukemista katsoakseni, mutta kun tein niin, repesin nauruun itsekin.

Eloise kertoo, että pari yritti ottaa uusintaoton, mutta hevoset jatkoivat silloinkin puuhiaan.

Ei liene yllättävää, ettei Eloise kokenut soveliaaksi julkaista videota päiväkodin Facebook-sivuilla, mutta hän julkaisi sen omalla tilillään.

– Kaikkien mielestä se on hulvatonta, Eloise nauraa.

Eloise ei suinkaan ole ensimmäinen, jonka kuvauspuuhia parittelevat eläimet ovat häirinneet. Lue, mitä kävi tälle somevaikuttajalle:  Nainen nappasi "kaikkien aikojen suosikkiselfiensä" – kuvan taustalla härskiä puuhastelua: "Olin liian itsekeskeinen huomatakseni"

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja