Nainen nappasi "kaikkien aikojen suosikkiselfiensä" – kuvan taustalla härskiä puuhastelua: "Olin liian itsekeskeinen huomatakseni"

Somevaikuttaja ei hoksannut, mitä pingviinit hänen takanaan todellisuudessa puuhastelivat.

Sosiaalisen median vaikuttaja nappasi vahingossa todella ainutlaatuisen selfien. Väläyttäessään kameralle parasta hymyään Sasstainable-verkkokaupan perustaja Steph Elswood ei nimittäin havainnut, että hänen takanaan puuhasteli pingviinipariskunta erittäin riettaissa puuhissa, kertoo New York Post.

Steph kertoo Instagram-julkaisussaan kyseessä olevan hänen "kaikkien aikojen suosikkiselfiensä". Kuva on otettu pingviiniyhteisöstään tunnetulla Kapkaupungin Boulders Beachilla, Etelä-Afrikassa.

Selaa kuvia nuolta painamalla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin siellä noin 10 minuuttia yrittäen ottaa hyvää kuvaa uusien kavereideni, Pennyn ja Guinin, vieressä, ja ne harrastivat seksiä koko sen ajan. Olin liian itsekeskeinen huomatakseni! Haha, hups, Steph nauraa.

Instgram-julkaisulla on liki 12 000 tykkäystä. Naisella itsellään on liki 240 000 seuraajaa.

"Tunnen syyllisyyttä"

Steph kertoi julkaisussa vasta kuulleensa, että Boulders Beachin pingviinit ovat itse asiassa stressaantuneita liian lähelle änkevien turistien vuoksi.

– Tunnen syyllisyyttä siitä, että osallistuin siihen ja luulin, että koska ne eivät reagoineet, kun tulin lähelle, että ne eivät välittäneet minusta.

Steph toivookin, että muut oppisivat hänen virheestään, eivätkä menisi liian lähelle pingviinejä.

Lue myös:

    Uusimmat